Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már rátok is nagy hatássa...

Volt már rátok is nagy hatással olyan fiú/lány, akit csak egyszer láttatok és nem sikerül kiverni a fejetekből? Hogy/hol történt a találkozás?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#7 én okulva már ilyenből(amit 5 válaszomban írtam) a folyamatos megfeleltségi kényszeremen nem tudnék túllenni, ami totál mérgez egy kapcsolatot, szóval ez vigasztal, hogy nekem önbizalmam nincs is egy ilyen sráchoz. sovány vigasz, de bennem nagyon erős.
2013. dec. 1. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyszer munkából jöttem haza ,és a metróra felszállt egy lány ,és nagyon tetszett mindig rém pillantgatott ,és mielött leszállt bele nézett a szemembe és teljesen lemerevedtem ,zavarba jöttem pedig le kellett volna szólítanom .és azóta is bánom hogy nem tettem meg, és mindig reménykedek hogy hátha látom még és akkor oda is megyek hozzá:)
2013. dec. 1. 18:35
 13/14 A kérdező kommentje:

11-es, ezzel szintén úgy vagyok, mint te, úgy látszik hasonlítunk.:) Én is azt gondoltam, hogy egy ilyen pasihoz kevés lennék, még rámosolyogni sem mertem, ő meg csak nézett...

Utolsó, neked még mindig több esélyed van rá, hogy újra látod a metrón, mint nekem, úgyhogy drukkolok!:)

2013. dec. 1. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen. Tegnap voltunk családdal megnézni a mamámat az öregek otthonába. Az udvarra mentünk és egy messzebb lévő padon egy srác cigizett. Többször felé pillantottam mert nagyon tetszett\tetszik, de félek, hogy többet nem látom :\
2013. dec. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!