Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szeretitek ha egy lány...

Fiúk! Szeretitek ha egy lány rátok ír miután egyszer beszéltetek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy egy fiú ráír egy lányra és egész jól elbeszélgetnek. Akkor ha a fiút igazán érdekelné a lány, úgyis ráírna máskor is, hogy beszéljenek. Ha nem ír egy darabig az azt jelenti, hogy nem érdekli valójában a dolog, vagy örülne ha a lány is mutatna érdeklődést, pl ráírna? Nem venné nyomulásnak? Bocsi, ha zagyvaságnak tűnik. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére. 17/L
2013. aug. 14. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha tett rá utalásokat és nem ír, akkor kéretni akarja magát, megakar győződni róla, hogy ő is érdekel téged és arra vár, hogy írj, hogyha félvállról vette az egész beszélgetést és kevés érdeklődést mutatott, akkor meg azért nem ír, mert nem érdekled őt annyira vagy valami olyat írtál neki, ami kedvét szeghette.
2013. aug. 14. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyakoriról beszélsz?:)

Erre én is kíváncsi lennék.

2013. aug. 14. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, ha rám írna. Írjon nekem, de ne rám...
2013. aug. 14. 15:25
 4/6 A kérdező kommentje:

1, köszi szépen, bár nem igazán tudom eldönteni melyik a valós helyzet.:S

2, a közösségi oldalra gondoltam.:D:)

3, ne haragudj, igazad van :)

2013. aug. 14. 15:27
 5/6 Thom12 ***** válasza:

Én szeretném!

Nem írt még lány nekem... :)

Facebookom: nevem.nincs.10

2013. aug. 14. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Rám talán 1x írt lány, mert engem mindenki le se szar xD Szóval én mindenképpen örülnék :)
2013. aug. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!