Pasik! Ha ti írtok privit, egy ido után miért nem válaszoltok vissza nekünk?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 11:14
2/17 anonim válasza:
Én a pasikkal szoktam ezt csinálni XD
L
3/17 anonim válasza:
Mert nincs annyi vér a pucájukban hogy megmondják hogy bocs unalmas volt veled beszélgetni, nem állt fel rád a lőcsöm sem, Úgyhogy mennem kell új lyukat néznem.
4/17 Dwight Schrute válasza:
Hát, ha úgy történik, hogy te küldesz nekik egy képet, és utána már nem írnak, akkor van egy rossz hírem :S
6/17 Generalis válasza:
3 ez egy kicsit fájt de én mindenkinek válaszolok HA TUDOK !
7/17 anonim válasza:
Talán mert a privire küldött válasz üzenet hemzseg a helyesírási és stílusbeli hibáktól, meg a szellemi nyomortól, és arra gondolunk, hogy ez a csaj is csak addig volt érdekes, amíg meg nem szólalt...
8/17 anonim válasza:
Van, hogy nem írok vissza de az olyankor van pl. hogy nem jut semmi eszembe vagy nincs kedvem aznap beszélgetni, aztán másnap sincs kedvem és harmadnap pedig már kínosnak érzem írni így elévül a dolog.
9/17 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy idő közben kibannolják őket? Velem már rengetegszer volt ilyen, hogy a párbeszédeim azért maradtak félbe, mert kibannoltak.
10/17 anonim válasza:
rá írtam és o se irt vissza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!