Elhívjam találkozni a kikosarazott srác haverját?
Nemrégiben megismertem két srácot. Ők haverok. Az egyikük gyakrabban keres, és el is hívott randizni, de nemet mondtam. Ettől függetlenül továbbra is ugyanúgy keres, kedveskedik, bókolgat, stb. Nekem viszont a másik srác jön be. Úgy tűnik, neki is bejövök, flörtölget velem, de ő csak ritkán keres. Viszont mikor ott vagyok velük, akkor általában sokat érdeklődik felőlem, sokat vigyorog rám és hasonlók. Eddig még csak vagy 3asban találkoztunk, vagy pedig úgy,h azzal a sráccal voltam kettesben,aki nekem nem jön be (ez gyakrabban előfordult mint a 3as tali). Arra gondoltam, írok a helyes srácnak,hogy találkozhatnánk (kettesben). De ez így nem gáz? Valószínűleg rosszul fog esni a kevésbé bejövős fiúnak... Azt még tudni kell,h engem egyszer hívott már kettesben a helyes srác is talizni,csak akkor pont nem értem rá.
19/L
Azért nem hívhatnád el, mert egy ótvar k...rvának fogsz tűnni a szemében hogy csak úgy odaveted magad.
Aztán csodálkoztok ti nők(bocs, te még agyilag kislány vagy!) hogy a pasi kihasznált, csak egyszer megdugott és annyi... Vajon miért? Vajon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!