Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan srác?

Van itt olyan srác?

Figyelt kérdés

Akinek még nem volt sok kapcsolata, és szűz, pedig komoly, hosszútávú kapcsolatokban gondolkodik?

Ha igen, akkor mért történt ez így vele?

(Én is ilyen helyzetben vagyok lányként, és bármennyire is komoly és tartós kapcsolatot szeretnék, sosem jut el a dolog semeddig...) :/ 18/l

(Jah, és ne írjátok, hogy rondák vagytok, és ezért...mert én sem vagyok egy szépség, mégis akadt barátom...egyszer-egyszer...minden sztereotípiát félretéve, miszerint "a nőknek könnyebb párt találni". Mert ez nem így van, ugyanúgy tetszünk, akinek tetszünk, akinek pedig nem, azt úgysem tudjuk meghódítani mi sem. :/)

2013. dec. 14. 20:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Kár hogy 17 vagyok.
2013. dec. 14. 20:14
 2/20 anonim ***** válasza:
A rondaság miatt kialakult önbizalomhiány az oka.
 3/20 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. 17/f
 4/20 anonim ***** válasza:
(#2) 20/f
2013. dec. 14. 20:15
 5/20 anonim ***** válasza:

Mert nem igazán ismerkedek.Eddig suliba jártam.Most dolgozok.A szabadidőmet itthon töltöm.Pedig nincs baj velem.Sőt..

20F

2013. dec. 14. 20:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. 19/F
2013. dec. 14. 20:17
 7/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

20/F

2013. dec. 14. 20:21
 8/20 anonim ***** válasza:

Félénk vagyok, nem merek kezdeményezni. Kell egy bizonyos ismeretség ahhoz, hogy oldott hangulatban tudjak beszélgetni valakivel. Ja és hát vékony vagyok... Ha valakit elég ideje ismerek az tudja, hogy mennyire kedves, jó fej, vicces vagyok, de mire ide érünk addigra barát zóna.

18F

2013. dec. 14. 20:24
 9/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

Hát ez hosszú és bonyolult történet lenne,mert annyi minden befolyásolta ezt az egészet.Röviden annyi,hogy nagyon sok visszautasítást kaptam,pozitív visszajelzés nélkül,és meguntam már.Nem vagyok csúnya,csak mindenki a külső alapján ítél meg,és megismerni egyáltalán nem is akarnak,senki.Neten is próbáltam sok éven keresztül ismerkedni,3-400 levelet vagy még többet is küldtem,semmi nem lett belőle,annyiból 1 db választ kaptam,és az a lány is csak barátkozni akart velem.Amúgy volt 1-2 lány akinek tetszettem,na őket pedig a sors elsodorta mellőlem.Elköltözött,nagy trauma érte és magába fordult,talált mást magának.Ezek fordultak elő.

22/F

2013. dec. 14. 20:34
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok...úgy látszik vannak sorstársaim. (annak is örülök, hogy nem kezdtetek el oltani, hogy még szűz vagyok, és szűz srácokat kérdezek...) :)

1. nem tudom mért kár, hogy 17 éves vagy. :) Én is voltam annyi, nincs vele olyan nagy gond. :D

Igazából az önbizalomhiány úgy látom másoknál is megvan, de szerintem azon azért lehet változtatni (persze nem mondom, hogy egyszerű, és erőltetni sem kell). :)

Aki pedig, nemigen hiányolja a kapcsolatot még, vagy nem ismerkedik, azt is megértem, vannak hasonló ismerőseim. (egyszerűen van akit még nem foglalkoztatnak az ilyen dolgok, sőt, esetleg így érzi jól magát...vagy úgy van vele, hogy nem sürgeti senki, ami így is van). :)

A barát zóna, pedig igen, sajnos ott van mindig, de biztosan lesz, akinek többet érsz majd mint egy jó barát. (én is hasonlókat remélek) :) A vékonysággal pedig nincs baj, rám is kétszer kell rám nézni, hogy egyszer észrevegyenek. :D (aki majd elfogad, és szeret, annak így leszel jó...többieknél pedig nem kell sajnálni, ha barátzónába tesz, mert kettőn áll a vásár, így benne van a pakliban, talán jobb, mintha egy rossz kapcsolatba ugranátok bele...FŐLEG mert a barátzónából való kijutásról hallottam már legendákat :D)

2013. dec. 14. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!