Van itt olyan srác?
Akinek még nem volt sok kapcsolata, és szűz, pedig komoly, hosszútávú kapcsolatokban gondolkodik?
Ha igen, akkor mért történt ez így vele?
(Én is ilyen helyzetben vagyok lányként, és bármennyire is komoly és tartós kapcsolatot szeretnék, sosem jut el a dolog semeddig...) :/ 18/l
(Jah, és ne írjátok, hogy rondák vagytok, és ezért...mert én sem vagyok egy szépség, mégis akadt barátom...egyszer-egyszer...minden sztereotípiát félretéve, miszerint "a nőknek könnyebb párt találni". Mert ez nem így van, ugyanúgy tetszünk, akinek tetszünk, akinek pedig nem, azt úgysem tudjuk meghódítani mi sem. :/)
Legendák vannak, de azok csak legendák :D
Tavaly történt meg az eset. A lánnyal jóban voltam, heti- 2heti rendszerességgel találkoztunk, de volt barátja. Tudta, hogy én többet akarok, de mikor a barátjával szakítottak még csak esélyt se kaptam, mert megszokta, hogy neki így a jó.
(8. voltam)
" A vékonysággal pedig nincs baj, rám is kétszer kell rám nézni, hogy egyszer észrevegyenek. :D "
Ez tetszik :D.Én jó kiállás pasi vagyok,arcomra sincs panasz.Csak a stílusommal.Az az átlag szerint csóró munkás stílus.Azért mert egyszerű ruhákat szeretem...
Ismerkedni hát,elvétve ismerkedek.Jó lenne egy barátnő.De nem erőltetem.Majd jön magától.
20f
Nincs baj az egyszerű ruhákkal, néha azok a legjobbak... :D
(bár nekem a srácokon az ing/ha a pólóra vagy atlétára veszik rá az inget...nah az a befutó... :D de nem kell mellé kiöltözve lenni vagy valami...csak egyszerű ing... :D)
Persze nem ez dönti el a lényeges dolgokat...aki sokat ad arra, hogy a másik hogyan van felöltözve éppen, annak az legyen az életében a legnagyobb gondja... :)
Engem se zavar :D bár én hordom..xD
De őszintén leírom.Jól áll ez is.Igaz nem gazdag pasinak tűnik hanem sportos munkásnak.De őszintén.Kit érdekel?Én kényelmesnek érzem és nem koszos szakadt.Akkor meg?:D
Randira felöltözök.Addig meg ez van :)Sok lány megnéz.De hát szépek,viszont igazából 1 lány érdekelne és mindenkiben őt keresem.Szal ez is baj nem csak az,hogy nem ismerkedek.
A szüzesség nem gond egyáltalán, sőt egy nagyon szép tulajdonságot tükröz, kedves kérdező! A baj ott van, ahogyan sokan vélekednek róla. Nekem 22 évesen már szégyellnem kellene a többségi vélemény szerint a szüzességem, de büszkén viselem, mert inkább legyek szűz, mint egy nőt pusztán a testéért használjak ki.
És itt van a fő probléma: én is komoly, hosszútávú kapcsolatokban gondolkodok, de nem találtam még meg a megfelelő partnert, akivel biztosan működne minden.
Na és miért történt ez így? Azért is, mert a tanulás volt eddig a legfőbb szempont előttem (és még mindig egyetemista vagyok), nem a romkocsmákba jártam, de ha összehozott a véletlen egy rendesnek tűnő lánnyal, akkor soha nem kaptam meg az esélyt tőle, hogy közelebbről megismerkedhessünk! Például az egyiket elhívtam egy kávézóba kedvesen (velem egy idős), de már ott helyben beszart (most nem tudom másként kifejezni, bocs) és a szemembe se tudott nézni... Ennyi elég is volt belőle. Egy másiknak pedig verseket írtam és egyéb jelképes gesztusokat kapott tőlem, de kiderült róla, hogy összevissza hazudozott nekem, nem is akart találkozni, és inkább a részeges volt pasijával jött össze.
Ennyit a rendesnek tűnő lányokról, tanulás mellett meg nem tudok jobban körülnézni.
Egyébként meg pozitív vagyok a jövőmmel, mert biztos vagyok benne, hogy találok egy értelmes és tényleg rendes nőt, akivel lehet családot alapítani; inkább gyerekeket nevelnék, minthogy rossz életű nőkkel tengessem az életem kocsmákban meg ki tudja hol... A jövendőbeli feleségem meg bármikor betoppanhat életem kapuján. :)
(Sok múlik azon is, kedves kérdező, hogy Te hogyan gondolkodsz a helyzetedről és mit szeretnél elérni!)
22/F
Jó olvasni a hozzászólásokat, köszönöm, hogy válaszoltatok. :) Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok elkésve, és hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. :)
(különösen jó az ilyen 20 körüliektől, mert így van még remény, hogy vannak az én koromban még ilyen srácok. :))
Ja, én ilyen vagyok
Nem volt kapcsolatom, szűz vagyok, pedig komoly szándékaim voltak mindig... 23/f
de sz*r az élet, a csajok meg a sötét parasztra buknak, így a szőke herceg megszívta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!