Lányok! Volt már egyéjszakás kalandotok?
Szia! Nekem nem volt, sosem vonzott. Mar ferjnel vagyok, van egy kisfiam is. A ferjem a 3. az eletemben.
29/L
pacsi első!!! elismerés!
ebben az elkorcsosult világban nagyon kevés az ilyen lány, nő, mint te! bárcsak a mostani lányok is így gondolkoznának..:/
a kérdésre: néhány hónapja megismertem egy csajt, tök kedves volt, szende, minden. abszolult nemnéztem volna ki belőle, hogy a környékbeli kisváros k*rvája. hanem mikor elkezdte mesélni a történeteit...csak pislogtam. 20 éves, 24 pasival volt állítása szerint, de ez a szeám havi 1-2 vel novekszik, és vannak állandó "dugópartnerei"
szóval így megy ez ma, a szív senkinek sem kell, csak a szex, testiség.
én cseszhetem az érzelmeimet, és azt hogy szinte bármelyik lányt boldoggá tudnám tenni, mert eddig az összes kapcsolatomban ez sikerült, de erre senki nem kíváncsi...
18 éves vagyok és szűz, ami azt jelenti, hogy nem volt
de nem is lesz... nem vagyok prűd, de úgy gondolom, hogy a szexuális fantazmagóriáimat nem egy idegennel akarom majd megosztani, hanem egy arra méltó személlyel, akivel akkor és ott csinálhatjuk, amikor kedvünk tartja, DE csak is egymással ;)
Koszi 4-es, elso vagyok! Azt meg hozzatennem, hogy 20 evesen veszitettem el.
De nem itelek el senkit. Ugy gondolom, hogy nem nekem valo az egyejszakas kaland.
Nem volt, valószínűleg nem is lesz.
Képtelen lennék pár óra alatt levetkőzni a gátlásaimat.
Ha teljesen elégedett lennék magammal, lehet könnyebben rá lehetne venni ilyesmire. Ki tudja..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!