Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Volt már egyéjszakás...

Sulek Péter kérdése:

Lányok! Volt már egyéjszakás kalandotok?

Figyelt kérdés
hol és hogy történt? :) potitív vagy negatív élmény volt?
2013. dec. 14. 18:08
 1/9 anonim válasza:

Szia! Nekem nem volt, sosem vonzott. Mar ferjnel vagyok, van egy kisfiam is. A ferjem a 3. az eletemben.

29/L

2013. dec. 14. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt 1x. Az edzoteremben tortent a szemelyi edzommel. Pozitiv elmenykent maradt meg
2013. dec. 14. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Három alkalommal, de abból kettő nem ér, mert kapcsolat lett belőle. Azok teljesen rendben voltak, passzoltunk egymáshoz. A harmadik nem volt valami pozitív élmény. A pasi behatolástól számítva max. fél percig bírta. 39 évesen... 28L
2013. dec. 14. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

pacsi első!!! elismerés!

ebben az elkorcsosult világban nagyon kevés az ilyen lány, nő, mint te! bárcsak a mostani lányok is így gondolkoznának..:/

a kérdésre: néhány hónapja megismertem egy csajt, tök kedves volt, szende, minden. abszolult nemnéztem volna ki belőle, hogy a környékbeli kisváros k*rvája. hanem mikor elkezdte mesélni a történeteit...csak pislogtam. 20 éves, 24 pasival volt állítása szerint, de ez a szeám havi 1-2 vel novekszik, és vannak állandó "dugópartnerei"

szóval így megy ez ma, a szív senkinek sem kell, csak a szex, testiség.

én cseszhetem az érzelmeimet, és azt hogy szinte bármelyik lányt boldoggá tudnám tenni, mert eddig az összes kapcsolatomban ez sikerült, de erre senki nem kíváncsi...

2013. dec. 14. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, nekem is lehetnek igenyeim..ha valakivel megkivanjuk egymast es mindketten szabadok vagyunk, akkor miert ne? Ez az egesz szex tema annyira tul van misztifikalva..nyilvan ha valakitol tobbet akarok, akkor varunk vele, de ha tudom, hogy nem lesz folytatas, akkor miert ne erezhetnenk jol magunkat, amig lehet?
2013. dec. 14. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok és szűz, ami azt jelenti, hogy nem volt

de nem is lesz... nem vagyok prűd, de úgy gondolom, hogy a szexuális fantazmagóriáimat nem egy idegennel akarom majd megosztani, hanem egy arra méltó személlyel, akivel akkor és ott csinálhatjuk, amikor kedvünk tartja, DE csak is egymással ;)

2013. dec. 14. 18:57
 7/9 anonim válasza:

Koszi 4-es, elso vagyok! Azt meg hozzatennem, hogy 20 evesen veszitettem el.

De nem itelek el senkit. Ugy gondolom, hogy nem nekem valo az egyejszakas kaland.

2013. dec. 14. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Őszontén tisztelem azokat akik ezt ellenzik, de egyátalán nem nézem le azokat, akiknek volt már. Nem mindenkinek jön össze normális kapcsolat sem, és nem is mindenki esik könnyen szerelembe, és ha nem akarnak más érzelmeivel játszadozni, akkor nem mennek bele. De teljesen egészséges, hogy ettől még vannak szexuális igényei.
2013. dec. 14. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem volt, valószínűleg nem is lesz.

Képtelen lennék pár óra alatt levetkőzni a gátlásaimat.

Ha teljesen elégedett lennék magammal, lehet könnyebben rá lehetne venni ilyesmire. Ki tudja..:D

2013. dec. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!