Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetseges, hogy ezert nem...

Lehetseges, hogy ezert nem valaszol?

Figyelt kérdés

Kezdtunk egymashoz kozel kerulni, kedvel es tisztel engem (o mondta) de sajnos el kellett utaznom 5 honapra es bar e-mail cimet valtottunk, mar ket hete nem valaszol.

Egy haverom meg vallott, hogy azert nem hivott randira, mert nem akart semmit elkezdeni, mielott vissza nem jovok.

Es ezzel gondolkodoba ejtett.

Nincs valami otlet, hogyan tudhatnam meg, hogy mar nem akar kapcsolatban maradni,vagy csak jegelte a dolgot.

En irtam utoljara neki.

2013. dec. 14. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel?
2013. dec. 14. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Azert nem hivom fel, mert kulfoldet hivni draga, es mint mondtam utoljara en kerestem.

Ketszer is irtam neki.

2013. dec. 14. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen jól látod a dolgokat.Megse ismert jo formán már táv kapcs lesz belőle hmm...érdekes lenne ,én igy látom.
2013. dec. 14. 17:39
 4/5 anonim válasza:
Skype esetleg ? Az ingyenes és akár láthatjátok is egymást.
2013. dec. 14. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom felhivni, mert jelenleg nem vagyunk egy orszagban, es nem tudom a skypenevet. Annyira még nem voltunk joban, csak elkezdodott a dolog.

Es nem akarok megint en irni neki, hogy elkérjem a skype-t.

Azzal legyszi ne gyertek, hogy nekem is kell tenni vmit, mert mar ketszer irtam, en hivtam randira, sokszor en irok neki sms-t( mar amikor egy varosban vagyunk)

2013. dec. 14. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!