Észrevettétek ha egy fiú elmondja a jó tulajdonságait, akkor egy lány sem érdeklődik utána, de ha egy fiú rossz, akkor minden lány nedvesedik rá, miért van ez így? A lányoknak miért csak a rossz vagy nagyon helyes fiúk kellenek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 15:29
11/14 anonim válasza:
8-as a számból vetted ki a szót!
12/14 Noydra válasza:
Még mindig az aranyközépút a nyerő nekik szerintem, de ahogy gondoljátok, veszekedjetek csak a 2 véglet között...
13/14 anonim válasza:
Érdekes dolog ez. Én alapból jó vagyok, nem csalom a barátnőmet nem is flörtölök. Rosszfiúsan öltözködöm, viszont, fekete bőrdzseki (elegáns nem szögecses) fekete ruha, bőrcipő, borosta sötét a hajam is. Kicsit hamis vagyok néha azért ezt meg is kapom, kissé rossznak tart a párom de úgy vettem észre ez bejön neki, hogy miért ezt nem tudom én azelőtt sem voltam határozottabb mint most.
14/14 anonim válasza:
8 as igazad van
Amugy én làny vagyok és nem olvadozok a rosszfiuk láttá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!