Fiúk! Milyen álmaitok nője? Mit kell tudnia? Stb.
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 12:26
11/20 GentLnazi válasza:
Nincsenek álmaim,de akire azt lehetne mondani az már volt a bnőm xD mármint külsőleg ,belsőleg csak részben,nyilván ezert szakitottam,szerintem nincs olyan,hogy álom nő,mert ha valakit megszeretsz akkor az lesz az álomnő...gondolom igy mukodik ,majd megmondom,ha összejött xD
12/20 anonim válasza:
Hiába képzelik el milyen az álomnő! Egyszer csak jön egy nő és rájönnek,hogy igen ő az!
13/20 A kérdező kommentje:
És az mennyi időbe telik mire rájöttök?Gondolom, aki nem úgy néz ki mint egy angyal az már labdába se rúghat..
2013. dec. 14. 14:07
14/20 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló,hogy értetted,hogy ne legyen büszke p*csa?A büszkeség mindenkinek kell, mert az adja a tartást.Aki beképzelt az már más tészta,azokat Én sem bírom.
2013. dec. 14. 14:27
15/20 anonim válasza:
Álmaim nője külsőleg: vörös hajú, szemüveges, karcsú vagy molett, persze külső nem igazán számít.
Belsőleg az a fontos, hogy fogadjon el olyannak amilyen vagyok, ne akarjon radikálisan megváltoztatni, határozott de nem domina.
16/20 anonim válasza:
#10 vagyok
Én nem kötöm szem/haj/bőr színhez a külső ideált :) Aki néz ki olyan jól, hogy szívesen sexelnék vele, az már nekem jó :D Nem kell bombázó legyen...
17/20 A kérdező kommentje:
Én csak egy, olyan lány szeretnék lenni, aki a normális férfiakat vonzza be.
2013. dec. 14. 15:17
18/20 anonim válasza:
Külsőre és belsőre egyformán passzolunk és kölcsönösen szeretjük, tiszteljük egymást.
20/20 anonim válasza:
Álomcsaj:Most a tanárnommel vagyok:)
az este fergeteges volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!