Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, egy fiúnak így kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy fiúnak így kell tudnia fogalmazni, hogy érdekes legyen a számotokra?

Figyelt kérdés

Vizuális hipnózis

Széthulló párkapcsolatainkban a televízió nem a legjobb gyerekcsősz: visszavonhatatlan hatással van gyermekeink személyiségére, hiszen nemcsak a tökéletes külső képét, hanem egyfajta ideális viselkedés- és magatartásformát is rájuk erőltet. Hibás nemi szerepeket, érték-és normarendszert tár a fiatalok elé, mely kapitalista és profitorientált alapokra helyezi a klasszikus nemi- vagy családmodellt. A józan ítélőképesség korlátainak fellazításával a kereskedelmi csatornák szerepe az agresszió kialakulásában megkérdőjelezhetetlen, de a műsorszolgáltatás módszeresen torzítja a világképünket és önbecsülésünket is. A fontos információk összegyűjtéséért és terjesztéséért felelős közszolgálatban gyakran túlságosan megbízunk, s az objektivitásdoktrínába nem kalkuláljuk bele a politikai kommunikáció nemtelen mechanizmusait. Ezt a pártok spindoktorai és PR-tanácsadói annak rendje-módja szerint ki is használják: teljes érték- és ideológiacsomagokat kínálnak a képernyőről. Tematizációs stratégiáik bevetésével nemcsak azt határozzák meg, hogy mely közéleti kérdésekről gondolkodjunk, de azt is, hogy mit. Álesemények írják mindennapjaink valóságait.

2013. júl. 17. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Attól ázik el a bugyikájuk ha úgy beszélsz mint Shakespeare

2013. júl. 17. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
a második sor után leszűrném, hogy egy magát okosnak tartó, de igazából egy senki srácról van szó, aki fel akar vágnia dumával, és betanulta ezt az angol victoria korabeli beszédet...szánalmas. sorry
2013. júl. 17. 19:37
 3/9 Cyklon ***** válasza:
Belekezdtem,de nekem unalmas,szóval ha nő lennék,ott hagynálak magadnak :D
2013. júl. 17. 19:37
 4/9 anonim válasza:
Ne haragudj, nem vagyok lány, de ezt el lehetett volna mondani köznapi nyelven is. Másrészt nem igényel semmi készséget, hogy így írjon vki... Ez csak okoskodás. És sztem ez fel fog tűnni egy értelmes lánynak. Egy kevésbé értelmes meg nem érti mit mondasz, másrészt unalmasnak titulál, és otthagy. Úgyhogy ennek a sz_rnak így annyi értelme van, hogy pártot alapíthatna:(
2013. júl. 17. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
húú én szeretem az ilyen bonyolult fogalmazásokat, de nem abban a formában amikor beszélgetek valakivel, hanem mondjuk mikor valami jó cikket olvasok vagy ilyesmi...:)
2013. júl. 17. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Jajjj minek kell igy pörgetni ...

A lányoknak ez nem fog soha se bejönni Több esélyed van akkor ha meg se szólalsz mint ezzel a szöveggel.

nem kell itt összevissza beszélni meg gagyogni

2013. júl. 17. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod hogy intelligensen beszélj, akkor olvass sokat majd fogalmazd meg a saját gondolataidat arról amit olvastál. ennyi. Ez egy sima szöveg, egyértelműen írott stílus és nem szóbeli.
2013. júl. 17. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
nem a fogalmazás módja miatt érdekes egy pasi,mindenki egyedi ettől vagyunk különlegesek és érdekesek :)
2013. júl. 17. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
EttőL a dumától nem leszel érdekes. Nekem inkább azok jönnek be, akik nem játszák meg magukat, és alapból intelligensek, esetleg értenek a zenéhez, mert bevallom nagy zene rajongó vagyok. Ha mondjuk egy fiú tud gitározni, és mellé még elfogadható is külseje van (nem kell, hogy annyira marhára helyes legyen), én attól elájulok, vagy így vagyok a dobbal is.
2013. júl. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!