Vannak itt helyes fiúk 25-35 között?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszi :)2013. dec. 13. 20:29
11/29 A kérdező kommentje:
24 vagyok. 7-es! Megtisztelsz...nem elég, hogy helyes, humoros még kedves is vagy? Ezt el sem hiszem! Ha rám írsz majd megírom, hova küldheted a pólót :)
2013. dec. 13. 20:47
12/29 anonim válasza:
Itt általában punciról álmodozó tizenéves srácok, terhességtől félő idióta tinilányok és mindenféle frusztrációkkal telepakolt huszonévesek mászkálnak.
Meg én.:)
13/29 A kérdező kommentje:
12-es! És mindemellett helyes is vagy? :)
2013. dec. 13. 21:26
14/29 anonim válasza:
Nem baj, hogy egy 14 éves srác szórakozik? Ne legyetek már ennyire birkák! :D
15/29 anonim válasza:
7-es vagyok:
Mondtam már, hogy nem írok Rád, mert mindig nagy kedvvel írtam itt pár ilyen kérdezőnek és aztán kiderült, hogy kommunikáció képtelenek :) Nekem egy élettel teli nő imponál, nem egy jégcsapkirálynő ;)
16/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se 14 éves, se srác. 24 éves lány vagyok. Majd ha valaki eljut odáig... bejelölöm face-en vagy amit akar, hogy tudja nem hazudok.
7-es! Ott rontottad el,hogy nem rám írtál korábban :P
2013. dec. 13. 21:32
17/29 anonim válasza:
De mért itt ismerkedik egy 24 éves nő? Én ezt nem értem. 25/F
19/29 A kérdező kommentje:
17! Miért ne? Próba cseresznye! Abban, hogy valakivel beszélgetek még nincs semmi. Lehet, hogy kialakul egy kölcsönös szimpátia...abból meg lehet akár barátság vagy bármi más is.
2013. dec. 13. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!