Tomikaf1 kérdése:
A lányok miért bunkók velem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kicsit dagi vagyok /180 cm/90 kg 13 éves.a lányok szinte tiszta bunkók velem ha köszönök nekik nem köszönek meg ilyesmi(k)pedig jól öltözöm nem vagyok bunkó most Németországban élek itt ugyan az a helyzet mit tegyek????2013. dec. 13. 15:49
3/10 anonim válasza:
A lányok csak a helyes pasikkal kedvesek jobb, ha hozzászoksz. Így megkíméled magad pár nagy csalódástól és lelki gyötrődéstől.
5/10 anonim válasza:
a lányok nem szeretik a jó kis fiúkat szard le őket legyél te is bunkó akkor fognak rád felfigyelni...
6/10 anonim válasza:
Természetükből adódik. Sokszor nem a sráccal van a gond.
18/L
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. dec. 13. 16:02
8/10 A kérdező kommentje:
nem voltam soha az az igazi "jó" kisfiú de olyan rossz se voltam hogy rendörségi űgyeim letek volna mint pár barátomnak
2013. dec. 13. 16:12
9/10 anonim válasza:
Hmmm mi is volt a neve annak a nyominak, aki folyton itt panaszkodott és ki volt jelezve a neve? Az a gyanúm, hogy Singularity az új nickje.
10/10 anonim válasza:
Szeretem te teljesen el vagy tájolódva sárkány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!