Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek az anyagias,...

Mi a véleményetek az anyagias, karrierista férfiakról?

Figyelt kérdés
Akik a semmiből nagyon nagy eredményeket értek el, de ez ráment/megy a magánéletükre.
2013. dec. 13. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Semmi. Mindenkinek meg van a választása az életben, az értékrendje, hogy mi fontos neki. Nem vagyunk egyformák.

Arra koncentrálj inkább, hogy a saját értékeidre, amit fontosnak tartasz, elég figyelmet szentelj.

2013. dec. 13. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
példaképeim
2013. dec. 13. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs róluk véleményem se jó se rossz. Maguknak próbálják megteremteni az jó anyagi hátteret és nem másra próbálnak ráakaszkodni ami mindenféleképpen jó pont.
2013. dec. 13. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Főleg mert van életcélja és tesz is érte. Egy idő után fontos lesz,hogy találjon egy párt és megtanulja kezelni a helyzetet,hogy mindenkinek jó legyen!
2013. dec. 13. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Nőknek ideális.

Hozza a pénzt ezerrel, nem szól bele semmibe, lehet mellette szeretőt tartani.

Mi kell még?

2013. dec. 13. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs velük gond. sokan közülük később megtalálják a párjukat és boldogok lesznek, sokan meg egyedül is elvannak. azokat sajnálom, akik egyedül is maradnak, mert sok hülye nő inkább összeszed mindenféle link alakokat, akik kihasználják és élősködnek rajtuk. mondjuk ilyen nők is vannak sajnos...
2013. dec. 13. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem jó. Volt ilyen barátom, és nem volt jó vele, soha nem volt ideje rám. Drága ajándékokat ugyan kaptam, de az nem elég. Végül ezért is lett vége. Nem akarok olyan emberrel családot alapítani, akit csak hétvégén látják a gyerekei és drága játékokkal akarja megvenni a szeretetüket.
2013. dec. 13. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:

-Legalább ők nem napról napra fognak élni a családjukkal.

-Ők nem fogják azt mondani a gyereküknek hogy "most nincs pénzem ennivalóra"

-a gyerek normális iskolába fog járni

-a gyerek normális példaképet fog látni, aki tesz is a jövőjéért

2013. dec. 13. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:

ÉN pont ilyen vagyok.

Bár még nagy eredményem nincsen,de folyamatban van.Csak a karrier a pénz és a sport,ennyire van idő semmi másra.

Én szerintem ha megfelelő külső társul hozzá(izmos test,jó ruhák),akkor a csajok imádják az ilyen pasit,legalább nem merül ki a nyaralás a Balcsin hanem egzotikus helyeken.

2013. dec. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!