Van itt olyan lány akinek a barátja egyben az osztálytársa is?
Arra lennék kíváncsi,hogy jöttetek össze.
Esetleg van olyan aki a barátjával mielőtt jártak volna nem is beszélgetett.
Nekem tetszik az egyik oszt.társam,de sokszor olyan furcsa,ami nem tetszik benne,viszont amikor komoly...
Ha gondoljátok privátban is írhatjátok.
Előre is köszönöm a történeteket! :)
17/L
nekem volt ilyen kapcsolatom... sulit váltottam, első héten észre sem vettem a srácot, de szó szerint. aztán egyszer csaj "jéé ott egy fiú és mindig néz! ő eddig is itt volt?" :D voltak összemosolygások, szemezések, aztán pár nap múlva elhatároztam hogy bejelölöm közösségi oldalon. mire megkerestem, ő bejelölt. gondoltam fel veszem msn-re (akkor még az volt a menő) mire beléptem, ő már felvett :D aznap volt a szülinapja. másnap összejöttünk :) 1 évig rúgtuk a port, első nagy szerelem volt mindkettőnknek :)
a végét nem mesélem el, mert elég csúnya...
ja, 16 évesek voltunk :)
20N
Egyik barátnőm hatosztályosba ment, ott ismert meg egy fiút, kb. 2010-ben lettek barátok, de tényleg csak barátok, még extrák sem voltak. Mindent tudtak egymásról.
Most, utolsó évben...szalagavató: elcsattant az első csók. Pedig előtte még szó se volt kapcsolatról, és mindketten szerettek több embert is a gimi alatt.
18/L
Mi 5. osztály elején jöttünk össze, akkor jött át a mi sulinkba, a mi osztályunkba került. Ahogy megláttam tudtam, hogy jóban leszünk, de azt, hogy neki is tetszem azt nem. Aztán 18 nap után összejöttünk egy sportnapon, bár előtte nem nagyon beszélgettünk, csak szemeztünk meg ilyesmi.... Ez volt 3,5 éve, azóta is együtt vagyunk :) (8.-osak vagyunk és egy osztályba járunk még)
14/L
Amúgy én pont így vagyok, csak srác vagyok. :D
Tetszik egy lány az osztályomból, de nem merek lépni, mert úgy vagyok a dologgal, hogy most ha elromlik majd a kapcsolat, akkor kerülgethetjük egymást. :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!