Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak az agyamat húzza? 17éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az agyamat húzza? 17éves lány vagyok, a srác akivel ismerkedem 20, tesóm volt osztálytársa,igy régebbről már ismertem,tudtam kiről van szó.

Figyelt kérdés
Tesómnak volt bulija,ahol természetesen a srác is ott volt, flörtölgettünk táncoltunk stb, másnap elkértem az msn címét, beszélgettünk nagyon sokat,mindenről, sokan mondták már,h közvetlen vagyok,tudok bárkivel bármiről beszélgetni,ami azthiszem jó. aztán telefonszám csere, jött az első sms,h találkozni akar velem,nagyon boldog voltam,sokatbeszélgettünk,hülyéskedtünk,járunk gyorsulásra,ahol szinte mkit ismerek mert tesom társasága,aztán már ott is aludtam a srácnál,nem történt semmi olyan (...) aztán ügye állandoan kézenfogva járunk mindenhol,puszilgat,és fogdos,és csokolozunk,de még nem járunk!!! :D nagyon vicces,és idegesítő de mikor rákérdeztem pl arra h "jaj feltehetem ezt a kabalát az autódba? és válaszolta rá : nem,majd ha járunk " :| most akkor mivan?? tegnap is találkoztunk,és tegnap már nem aludhattam ott nála,mert azt mondta majd ha járunk,hiszen sok mindent nem lehet,mondtam neki h bármit lehet,ha megbeszéljük,és minden rendben van.Aztánhazahozott,az arcára akartam puszit adni elköszönés képpen,de szájra adta nekem,kérdeztem h miért adod ide ha nem járunk,azt felelte mert ide esik jol,és most nem tudom h mivan:/ szerintetek? csak játszik velem? szórakozik? akkor miért küldene smst,és miért hívna:/ akar vmit,csak még nem tudom :D ami a másik,h volt bnője,nem költözött még el tőle,mondta a csajnak mennyen,de még a ruhája,dolgai ott vannak,és nem tudom h kidobta-e vagy nem,mert ő azt mondta igen,de akkor miért viszi már el a csaj a cuccait?:/
2009. ápr. 4. 14:43
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem az "agyadat húzza". Már ha van neked olyan!
2009. ápr. 4. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért nem viszi el a csaj a cuccait, mert húz téged. Mert ennyire okos vagy, hogy hajlandó vagy ilyenbe belemenni.
2009. ápr. 4. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak játszik veled. Ha tényleg komolyan venné akkor már rég elpaterolta volna a volt csaja cuccait.

Az ilyenek nem érdemlik meg az ilyen nőket, mint pl te.

2009. ápr. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!