Azért nem akar ismerkedni velem senki mert túl csinos vagyok? 19/L
Figyelt kérdés
Tényleg szép vagyok nem akarok szerénykedni, de semmi előnyöm nem származott eddig belőle. Szórakozóhelyeken mindig csak bámulnak és ha valaki oda is jön akkor mindig csak a barátnőimmel beszélnek rám sem mernek nézni.
Én is elég félénk vagyok és nem kezdem el leszólítani a pasikat akik tetszenek. Még soha nem volt kapcsolatom, senki nem akar megismerni mert vagy azt hiszik h csak egy buta barbie vagyok, vagy azt, hogy nem lenne esélyük...
Mit csináljak?
2013. dec. 12. 23:05
51/51 Luna11 válasza:
Ez valóban egy fura kérdés. Persze néha "a kevesebb sokkal több", de ha annyira szép vagy,amennyire állítod,akkor értetlen számomra. Az,meg,hogy azt hiszik egy buta barbie vagy...lehet változtatni kellene egy két dolgon,és megoldodna az úgynevezett probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!