Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azért nem akar ismerkedni...

Azért nem akar ismerkedni velem senki mert túl csinos vagyok? 19/L

Figyelt kérdés

Tényleg szép vagyok nem akarok szerénykedni, de semmi előnyöm nem származott eddig belőle. Szórakozóhelyeken mindig csak bámulnak és ha valaki oda is jön akkor mindig csak a barátnőimmel beszélnek rám sem mernek nézni.

Én is elég félénk vagyok és nem kezdem el leszólítani a pasikat akik tetszenek. Még soha nem volt kapcsolatom, senki nem akar megismerni mert vagy azt hiszik h csak egy buta barbie vagyok, vagy azt, hogy nem lenne esélyük...

Mit csináljak?

2013. dec. 12. 23:05
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Nem akarlak bántani, de ha ez egy friss kép, akkor azért nem mennek oda Hozzád, mert kb. 14-nek nézel ki és nem 19-nek. Ezen úgy tudsz picit alakítani, ha nőiesebb ruhákat hordasz (legalább az öltözködésed legyen érettebb, felnőttesebb és igyekszel levetni minden, a tizenéves korosztályra jellemző allűrt [pl. pózolás]). A szöveged alapján egyébként aranyos, normális lánynak tűnsz.
2013. dec. 13. 12:56
 22/51 anonim ***** válasza:
hát, tényleg elég jó nő vagy
2013. dec. 13. 13:03
 23/51 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján én vmi tényleg sztárszépségre gondoltam de ne haragudj, ez alapján teljesen átlagosnak vagy elmondható, ráadásul kb. 14-nek nézel ki ami szerintem hátrány. Valószínű azt látják mások hogy el vagy ájulva magadtól, a semmire.. ha ezen változtatsz és tanulsz egy kis szerénységet, lehet sikered.
2013. dec. 13. 13:18
 24/51 anonim ***** válasza:
küldesz képet? megmondom a véleményem hogy milyen vagy külsőleg
2013. dec. 13. 14:21
 25/51 anonim ***** válasza:
Én simán odamennék hozzád bárhol
2013. dec. 13. 15:01
 26/51 anonim ***** válasza:
Persze ez csak egyetlen kép, ahol az arcod se látszik teljesen, de ez alapján szerintem nem az a gond, hogy túl jól néznél ki. Szerintem továbbra is az öltözködésed lenne az egyik lényeges kérdés.
2013. dec. 13. 18:04
 27/51 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki a pofid:)szerintem vedd lazábbra a figuràt és akkor majd le mernek szolitani a fiúk.
2013. dec. 15. 12:52
 28/51 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem tényleg nagyon szép vagy! Én nem mernék kezdeményezni, mert nagyon zavarban lennék tőled!

Csak akkor tudnék kezdeményezni, ha én tetszenék neked és látnám, hogy szimpatikus vagyok neked.

2013. dec. 15. 13:22
 29/51 anonim ***** válasza:

a szerkesztési módjából arra gondolok, hogy nem te vagy.

ha mégis, akkor egy nagyon ellenszenves, dudaorrú lány vagy. barbie alatt nagyon mást képzelek el. nagyon.

2013. dec. 15. 13:56
 30/51 A kérdező kommentje:
Pedig én vagyok. Örülök, hogy nem tartasz barbie-nak, mert sokan mondták már.
2013. dec. 15. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!