Azért nem akar ismerkedni velem senki mert túl csinos vagyok? 19/L
Tényleg szép vagyok nem akarok szerénykedni, de semmi előnyöm nem származott eddig belőle. Szórakozóhelyeken mindig csak bámulnak és ha valaki oda is jön akkor mindig csak a barátnőimmel beszélnek rám sem mernek nézni.
Én is elég félénk vagyok és nem kezdem el leszólítani a pasikat akik tetszenek. Még soha nem volt kapcsolatom, senki nem akar megismerni mert vagy azt hiszik h csak egy buta barbie vagyok, vagy azt, hogy nem lenne esélyük...
Mit csináljak?
Inkább szerénykedj.
Nálam kizáró ok, ha egy lány kivül tökéletes. Sose gondoltam, hogy buták, csak állomvilágban élnek és a többi és a többi...
na ezt nem úszod meg hogy ne küldjél képet XD
én is ismertem ilyen lányt, úgy néz ki mint Inna :D nagyon durva a hasonlóság, és nem kezdeményeznek nála.
F
"mert vagy azt hiszik h csak egy buta barbie vagyok, vagy azt, hogy nem lenne esélyük..."
Talán nincs igazuk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!