Mi számít jobban egy nőnek a külsőt tekintve?
Tegyük fel, hogy van két ugyan olyan helyes fiú akik rendszeresen kondiznak. A nevük legyen "A", és "B".
Az "A" fiú szteroidokkal, meg különböző stimuláló szerekkel ért el szebb, szálkásabb, (esetleg nagyobb) izmokat mint a másik. A "B" fiú viszont nincs annyira kigyúrva, ő inkább természetes módon edz, nem szed semmilyen stimulálószert, csupán helyesen táplálkozik. Ezáltal neki mondjuk az átlagosnál csak egy kicsit izmosabb a külseje.
Az "A" fiú kevesebb munkával érte el az attraktívabb testet, azonban a "B"-nek sok munkájába és odafigyelésébe telt mindez, mégsem olyan a külseje mint az "A" delikvensnek.
Számít az adott külsőbe fektetett munka egy nőnek, vagy csak a megjelenés a lényeg számukra? Ti, lányok melyikkel ismerkednétek szívesebben ha mondjuk szóba elegyednétek velük? Kérlek titeket hogy kort is írjatok!
Az, hogy a te számodra ki vonzó és ki nem, az elsősorban rólad szól. Nem is értem, hogy jön ez ide. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki harmonikus egész, és ki nem.
Egyébként nem azt mondtam, hogy mindenki, aki foglalkozik a testével, az harmonikus személyiség.
Azt mondtam, hogy aki nem törődik a testével, az biztos, hogy nem harmonikus egész.
Ez egy elég hülye kérdés. Ha a külső a kérdés, akkor az tetszik jobban, amelyik jobban néz ki, függetlenül a belefektetett munkától.
Ha az összkép, akkor nyilván az, amelyik normálisabb.
Ez olyan, hogy nekem nőként sz@r genetikával folyamatos munka és odafigyelés egy átlagos, 38-as méretet tartani, de van olyan ismerősöm, aki minden nap cukrászdába jár és tojik a súlyára, mégse megy 36-os méret fölé, láthatóan vékonyabb nálam.
Függetlenül attól, hogy az én testemben sokkal több munka van, akinek az a fontos, hogy minél karcsúbb legyen egy nő, annak ő fog tetszeni. Akinek meg az átlagos alak tetszik jobban, annak én. És az, hogy ezt az alakot ki hogy érte el, senkit a világon nem fog érdekelni :)
igazad van, a fő kérdés szempontjából nem feltétlenül az az elsődleges, hogy ki harmonikus személyiség, és ki nem.
mondjuk nekem fontos, és szerintem jó lenne, ha sokaknak fontos lenne a sport, és nem becsülnék le ennek a jelentőségét többek között a személyiség fejlődése szempontjából sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!