Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi számít jobban egy nőnek a...

Mi számít jobban egy nőnek a külsőt tekintve?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van két ugyan olyan helyes fiú akik rendszeresen kondiznak. A nevük legyen "A", és "B".

Az "A" fiú szteroidokkal, meg különböző stimuláló szerekkel ért el szebb, szálkásabb, (esetleg nagyobb) izmokat mint a másik. A "B" fiú viszont nincs annyira kigyúrva, ő inkább természetes módon edz, nem szed semmilyen stimulálószert, csupán helyesen táplálkozik. Ezáltal neki mondjuk az átlagosnál csak egy kicsit izmosabb a külseje.

Az "A" fiú kevesebb munkával érte el az attraktívabb testet, azonban a "B"-nek sok munkájába és odafigyelésébe telt mindez, mégsem olyan a külseje mint az "A" delikvensnek.

Számít az adott külsőbe fektetett munka egy nőnek, vagy csak a megjelenés a lényeg számukra? Ti, lányok melyikkel ismerkednétek szívesebben ha mondjuk szóba elegyednétek velük? Kérlek titeket hogy kort is írjatok!

2013. dec. 12. 00:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos az egészséges életmód, és ha kiderülne egy férfiról, hogy szteroidokat szed, akkor hanyatt-homlok menekülnék. Szerintem nem tiszteli a testét, aki ilyesmit vesz magához. A testtel is ugyanúgy kell törődni, mint a szellemmel, nincs igaza annak a válaszolónak, aki magas lóról osztja az észt arról, hogy inkább az elméjével foglalkozzon a férfi. Aki a testével nem törődik, annak az embernek a személyisége nem lehet harmonikus egész. Egyébként sima edzéssel is ki lehet fejleszteni egy nagyon látványos, izmos testet. Csak persze sok idő.
2013. dec. 12. 01:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem osztom az észt, csak azt tudom, hogy a barátom nem edz, nem izmos, ellenben a személyisége számomra tökéletes és a teste is így tetszik, ha ki lenne gyúrva az már nem ő lenne, és ha a személyisége is a testével változna, már nem kedvelném... Akiket ismertem vagy ismerek és tudom róluk, hogy edzenek, ők nem jönnek be se külsőre, se belsőre. Pedig nem a tipikus bunkó gyúrós parasztokról beszélek, hanem átlagosan normális fiúkról. Lehet velük pár szót váltani, de nem vonzóak semmilyen tekintetben, hiába mondod, hogy ők a "harmonikus egész" személyiségű emberek...
2013. dec. 12. 01:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy a te számodra ki vonzó és ki nem, az elsősorban rólad szól. Nem is értem, hogy jön ez ide. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki harmonikus egész, és ki nem.

Egyébként nem azt mondtam, hogy mindenki, aki foglalkozik a testével, az harmonikus személyiség.

Azt mondtam, hogy aki nem törődik a testével, az biztos, hogy nem harmonikus egész.

2013. dec. 12. 01:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Na de miért lényeges, ki harmónikus és ki nem?
2013. dec. 12. 01:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez egy elég hülye kérdés. Ha a külső a kérdés, akkor az tetszik jobban, amelyik jobban néz ki, függetlenül a belefektetett munkától.

Ha az összkép, akkor nyilván az, amelyik normálisabb.

Ez olyan, hogy nekem nőként sz@r genetikával folyamatos munka és odafigyelés egy átlagos, 38-as méretet tartani, de van olyan ismerősöm, aki minden nap cukrászdába jár és tojik a súlyára, mégse megy 36-os méret fölé, láthatóan vékonyabb nálam.

Függetlenül attól, hogy az én testemben sokkal több munka van, akinek az a fontos, hogy minél karcsúbb legyen egy nő, annak ő fog tetszeni. Akinek meg az átlagos alak tetszik jobban, annak én. És az, hogy ezt az alakot ki hogy érte el, senkit a világon nem fog érdekelni :)

2013. dec. 12. 07:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen B. Nekem teljesen ideál lenne, a leírtak alapján. 19l
2013. dec. 12. 11:48
 17/21 A kérdező kommentje:
15-ös, látom megértetted a kérdést. :) Köszönöm a kifejtő válaszodat! Meg mindenki másnak is, aki kommentelt.
2013. dec. 12. 14:36
 18/21 anonim ***** válasza:

igazad van, a fő kérdés szempontjából nem feltétlenül az az elsődleges, hogy ki harmonikus személyiség, és ki nem.

mondjuk nekem fontos, és szerintem jó lenne, ha sokaknak fontos lenne a sport, és nem becsülnék le ennek a jelentőségét többek között a személyiség fejlődése szempontjából sem.

2013. dec. 12. 15:18
 19/21 anonim válasza:
Egyértelműen a B, " A külső tükrözi a belsőt, ugyanez fordítva is" az A nem kitartó míg a B-nek belül is meg van az az önkontroll és kitartás, mellesleg nem jönnek be az agyongyúrt pasik, legyen izma kellőképp ami természetes :D !! 18L
2014. jan. 10. 00:15
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, 19-es! :)
2014. jan. 10. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!