Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi számít jobban egy nőnek a...

Mi számít jobban egy nőnek a külsőt tekintve?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van két ugyan olyan helyes fiú akik rendszeresen kondiznak. A nevük legyen "A", és "B".

Az "A" fiú szteroidokkal, meg különböző stimuláló szerekkel ért el szebb, szálkásabb, (esetleg nagyobb) izmokat mint a másik. A "B" fiú viszont nincs annyira kigyúrva, ő inkább természetes módon edz, nem szed semmilyen stimulálószert, csupán helyesen táplálkozik. Ezáltal neki mondjuk az átlagosnál csak egy kicsit izmosabb a külseje.

Az "A" fiú kevesebb munkával érte el az attraktívabb testet, azonban a "B"-nek sok munkájába és odafigyelésébe telt mindez, mégsem olyan a külseje mint az "A" delikvensnek.

Számít az adott külsőbe fektetett munka egy nőnek, vagy csak a megjelenés a lényeg számukra? Ti, lányok melyikkel ismerkednétek szívesebben ha mondjuk szóba elegyednétek velük? Kérlek titeket hogy kort is írjatok!

2013. dec. 12. 00:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem tetszik az izmos test. Legyen inkább B.
2013. dec. 12. 00:27
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
"nem szeretem a kigyúrtakat, de azért legyen izmos a pasi" a Cosmo lány válasza
2013. dec. 12. 00:27
 3/21 A kérdező kommentje:
Értem, de ti értékelnétek az elszántságát, ambícióját a saját testének a "jobbá tétele" iránt?
2013. dec. 12. 00:30
 4/21 anonim ***** válasza:
Legyen inkább a nő mert én nem vagyok homokos.
2013. dec. 12. 00:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fontos a nőknek a külsőbe fektetett munka. Maga a kinézet a lényeg. Ha vki az izmosabb pasikat szereti A-t fogja választani,ha a Kevésbé izmosakat akkor B-t. Szerintem.
2013. dec. 12. 00:31
 6/21 A kérdező kommentje:
4-es, én azt elhiszem neked hogy nem vagy langyos, de ez a kérdés elsősorban a nőknek szólt.
2013. dec. 12. 00:32
 7/21 anonim ***** válasza:

#2 Ha rám célzol, a kettő közül próbáltam választani. :D Ha lenne harmadik lehetőségként egy átlagos vagy macisabb fiú, azt választanám.

#3 Én speciel nem, azt értékelném, ha az elméjével és a személyiségével foglalkozna ennyit a teste helyett.

2013. dec. 12. 00:33
 8/21 anonim ***** válasza:
Viszont bár nem vagyok nő, én többre tartalak(nyilván te vagy a B). Ne szedj szteroidokat, az egészséged fontosabb, mint az a plusz pár kiló izom.
2013. dec. 12. 00:33
 9/21 A kérdező kommentje:
7-es, a 6-os kommentemet nem rád értettem. :D De itt most a belsőt nem nézzük ennél a kérdésnél, tételezzük fel hogy intelligens, jófej, pozitív kisugárzású fiúkról beszélünk. Csak a külső alapján alkotott véleményekre vagyok kíváncsi. De azért kösz a választ! :)
2013. dec. 12. 00:38
 10/21 A kérdező kommentje:
8-as, igen, a én a "B" típus vagyok, és soha nem fogok az "A"-vá válni. Nekem többet ér az egészségem.
2013. dec. 12. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!