Lányok ez nálatok mit jelent?
Miért van az, hogy mindig a kérdezőnek van a legnagyobb po... szája????? Gyerek, napjában min. 5 ilyen kérdés van, "hogy írjak rá", "ezt írta, ez mit jelent", "tegnap óta nem beszéltünk,szerintetek haragszik?", "azt mondta hogy a piros a kedvenc színe, szerintetek bejövök neki", "jajjj, hogy írjak rá". Úgy látom még mindig nagyon alacsony az a korhatár, hogy csak 14 éven felüliek lehetnek az oldalon, lassan emelni kellene min. 17-re...
Igen, ez egy olyan oldal, ahol az ember kérdéseket tehet fel, aztán a többség segít, de hihetetlen idegesítő, amikor a kérdések listában minden második ugyanarról szól, nem hiszem el hogy senkinek nem tűnik fel. Persze tudom én, mindenki azt hiszi, hogy aztán az ő problémája annyira egyedi, hogy olyat még nem látott a világ, sőt, biztos megoldás sincs rá...
Egyébként pedig, én csak akkor írtam rá egy férfira, ha viszont érdekelt ő is legalább barát szinten, ellenkező esetben nagyon barátságos tudtam lenni akkor is a másikkal, amikor nem is nagyon akartam vele beszélni. Na tessék, remélem most örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!