Lányok, nálatok az kizáró ok, ha egy srác vega?
Nem !!:)
Még örülnék is neki, hiszen én is az vagyok.
Miért vagy vega? Egészségügyi vagy nézőponti dolog miatt?
Egyébként nem zavarna, de azért jobban örülnék, ha nem lenne az, ha meg az, akkor legalább egyen rendesen és ne érezzem mellette azt, hogy egy zabálós disznó vagyok :P
Csak húst nem eszem, egyéb állati eredetű termékeket (tejtermékek, tojás) természetesen fogyasztok. Az oka egyszerűen annyi, hogy valami okból még gyerekkoromban megundorodtam a hústól, és azóta sem tudom megenni.
A mennyiséget tekintve egyébként általában eszem rendesen. :) Az pedig egyáltalán nem zavar, ha a másik húst eszik.
Csak azért kérdeztem, mert volt olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy szerinte nehezen találnék más olyat, aki tolerálja ezt. Meg egyébként is olvasni olyan véleményeket, hogy "aki nem eszik húst, az nem is férfi", meg egyebek. Ezért voltam kíváncsi az itteni véleményekre. Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!