Mért nem tudok csajozni?

nem a frászt!
kamu az egész!
páva szőrtelen, nyomorék csigatestú kis b*zikra megy a 80% a a csajoknak!
aztán emg sírnak, ha jajj szájbavertem a barátját, hogymertem bántani...arrol már nemszól a fáma, hogy akkora pofája volt, taknyos létére, mint a bécsi kapu.
s mi elttem én?! egy agresszív vadállat, hogy vérző szájat mertem csinálni a pasijának.
Pedig még ha tényleg nagyot kapott volna..
jöttek ott a hasonlo haverjai, hogy hu majd milesz mert 5 en vannak...gyertek modnom senkiháziak, de oylat kapsz, hogy fel nemkelsz a földröll, hiába ráncigál 3 csaj...
nemtudom hogy hol van a lányok ízlésvilága manapság? kicsit szőrösebb a kezem, már fújj, borostás vagyok, fújj, van rajtam izom, de nem vagyok szálkás? fúúj...
a kis nyegle senkik meg ahhw meg uhhww mert miylen helyes.
(ja meg mekkora a pofája, csak azt a csajok előtt nem meri ám, mert akkora papucs mint az lllat az összes)
szokták mondani, hogy haladj a korral, ha nem jutsz előrébb...nos, én lehet egyedül maradok, de akkor sem válok alfa b*zivá. Ennyit megér a Férfi büszkeségem!
sorry, és true story!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!