Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet olyan lányt találni...

Hogy lehet olyan lányt találni, aki csini, aranyos és nem anyagias? Eddig sajnos csak anyagias csajok tetszettek meg

Figyelt kérdés

Nem szeretnék anyagias bnőt. Egy odaadó, tök normális, csini aranyos csajt tudok csak elképzelni magam mellé, nem egy anyagias csajt.

Szóval van pénzem, vagyis a szüleimnek. 5S-em van, 200 ezres órám, a legdrágább ruhák, stb. Feltűnőnek nem mondanám magam, mert visszafogott vagyok, nem az a nagyzolós fajta.

Hogy tudnék egy ilyen lányt találni, akivel komoly kapcsolatom is lehetne ?

19F

2013. dec. 11. 09:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Suli, munkahely, baráti társaság. Buli, nem csak az anyagias lányok járnak bulizni, egy szórakozóhelyen nagyon sokféle ember van. Nem tudom, hova jársz még. Hobbi? Sport?

Konditeremben elég jól lehet ismerkedni :)

2013. dec. 11. 10:21
 12/39 anonim ***** válasza:
hát ilyen cuccokkal tényleg nehéz olyat kifogni aki nem a pénzre megy, de nem lehetetlen, csak figyelj a jelekre
2013. dec. 11. 10:26
 13/39 A kérdező kommentje:
Nézd! Egy buliban rengeteg lány van, aki megtetszik, mert nem vagyok válogatós. Mármint külső tekintetében..illetve lehet azért is van így, mert mondjuk elég lengén vannak öltözve.:D ez tökjó addig, amíg nem komoly kapcsolatot szeretnék..:) mert egy ilyen lányhoz sose mennék oda komoly szándékkal.. visszafogottan öltözött lányokkal buliban pedig nem találkozom.:/
2013. dec. 11. 10:28
 14/39 Noydra ***** válasza:

Buliban miért baj, ha lengén van öltözve?

Akkor már csak nem normális lehet? Vagy csak ribi? :D

Nem értem a gondolkodásmódodat.

2013. dec. 11. 10:59
 15/39 A kérdező kommentje:
deh:D nem ribizli attól h úgy van felöltözve, de nem hiszem, h olyan csaj, amilyenre én vágyok. :)
2013. dec. 11. 11:05
 16/39 anonim ***** válasza:

Rossz helyre jársz :)

Itt felénk nem egyenruhába járnak a lányok bulizni. Van mindenféle, ribis, csinos, nőies, sportos, lenge, szolid, túl szolid, öreglányos, stb.

Egyébként ha valaki buliba felvesz a kihívóbb ruhát, az még semmi rosszat nem jelent, és nem fog minden pasival elmenni, és lehet okos, értelmes.

Lehet, hogy te vagy inkább felszínes és nem látsz tovább a külsőnél.

2013. dec. 11. 11:09
 17/39 anonim ***** válasza:
Már ott elrontottad, hogy buliban akarsz nem anyagias barátnőt találni. L
2013. dec. 11. 11:14
 18/39 A kérdező kommentje:
Mit kéne látnom a külsőn túl..? A lelkét ?:dd
2013. dec. 11. 11:16
 19/39 Noydra ***** válasza:

Beszélgetni vele. Abból már rengeteg mindent le lehet szűrni.

"Már ott elrontottad, hogy buliban akarsz nem anyagias lányt találni"

Látod? Egy mondatból le tud jönni, ha egy csaj k.rv@ostoba. :)

2013. dec. 11. 11:26
 20/39 A kérdező kommentje:

Azért buliban nem teljesen őszinték az emberek, nah meg sok a színész is. :D

A nagyját ki tudom szűrni, akik azonnal közelednek, de ez ahhoz kevés. Sztem nem buliban kellene keresgélnem..

2013. dec. 11. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!