Hogy lehet olyan lányt találni, aki csini, aranyos és nem anyagias? Eddig sajnos csak anyagias csajok tetszettek meg
Nem szeretnék anyagias bnőt. Egy odaadó, tök normális, csini aranyos csajt tudok csak elképzelni magam mellé, nem egy anyagias csajt.
Szóval van pénzem, vagyis a szüleimnek. 5S-em van, 200 ezres órám, a legdrágább ruhák, stb. Feltűnőnek nem mondanám magam, mert visszafogott vagyok, nem az a nagyzolós fajta.
Hogy tudnék egy ilyen lányt találni, akivel komoly kapcsolatom is lehetne ?
19F
Suli, munkahely, baráti társaság. Buli, nem csak az anyagias lányok járnak bulizni, egy szórakozóhelyen nagyon sokféle ember van. Nem tudom, hova jársz még. Hobbi? Sport?
Konditeremben elég jól lehet ismerkedni :)
Buliban miért baj, ha lengén van öltözve?
Akkor már csak nem normális lehet? Vagy csak ribi? :D
Nem értem a gondolkodásmódodat.
Rossz helyre jársz :)
Itt felénk nem egyenruhába járnak a lányok bulizni. Van mindenféle, ribis, csinos, nőies, sportos, lenge, szolid, túl szolid, öreglányos, stb.
Egyébként ha valaki buliba felvesz a kihívóbb ruhát, az még semmi rosszat nem jelent, és nem fog minden pasival elmenni, és lehet okos, értelmes.
Lehet, hogy te vagy inkább felszínes és nem látsz tovább a külsőnél.
Beszélgetni vele. Abból már rengeteg mindent le lehet szűrni.
"Már ott elrontottad, hogy buliban akarsz nem anyagias lányt találni"
Látod? Egy mondatból le tud jönni, ha egy csaj k.rv@ostoba. :)
Azért buliban nem teljesen őszinték az emberek, nah meg sok a színész is. :D
A nagyját ki tudom szűrni, akik azonnal közelednek, de ez ahhoz kevés. Sztem nem buliban kellene keresgélnem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!