Hogy lehet olyan lányt találni, aki csini, aranyos és nem anyagias? Eddig sajnos csak anyagias csajok tetszettek meg
Nem szeretnék anyagias bnőt. Egy odaadó, tök normális, csini aranyos csajt tudok csak elképzelni magam mellé, nem egy anyagias csajt.
Szóval van pénzem, vagyis a szüleimnek. 5S-em van, 200 ezres órám, a legdrágább ruhák, stb. Feltűnőnek nem mondanám magam, mert visszafogott vagyok, nem az a nagyzolós fajta.
Hogy tudnék egy ilyen lányt találni, akivel komoly kapcsolatom is lehetne ?
19F
Nem te van az anyagias inkább?
Egy normális lányt nem érdekli, hogy 200 ezres órád van, de te mégis fontosnak tartottad, hogy ezt közöld velük.
Egyébként majd akkor legyél büszke a 200 ezres órádra, ha te a saját pénzedből vetted meg. Ja nem, egy igazi férfi, akkor sem dicsekedne ilyennel.
Nem közlöm senkivel azt, hogy mennyi pénzem van vagy nincs!
Nem itt szeretnék ismerkedni, ezt csak nektek írtam le..
De láthatóan büszke vagy rá, hogy milyen értékű cuccok vannak rajtad.
Nyilván a hasonló lányokat vonzod.
Valószínűleg változtatni kéne a stílusodon, hozzáállásodon, hogy másfajta lányok is érdeklődjenek irántad.
De én nem vonzódom az ilyen anyagias csajokhoz.. és biztos vagyok benne, h a legtöbbjük csak a pénzt látja bennem.
Nyilván nem lehajtott fejjel járok, de nem nagyzolok, bunkózom vagy egyáltalán bármilyen formában éreztetném, hogy többnek érzem magam emiatt. Önbizalmat ad, de nem nagyképűséget..
Én normálisnak, átlagosnak gondolom magam és ugyanilyen barátnőt szeretnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!