Lányok, ti a csúnya srácokkal is kedvesek vagytok?
Sziasztok!
Én egy 19 éves lány vagyok és az a helyzet, hogy a kedvességem nagyban függ attól, hogy az illető mennyire jóképű. *-*
A barátom is már rámszólt, hogy milyen bunkó vagyok néhány haverjával.
Te egy kancsó vagy, amibe beleszartak! XD
én meg alapjába véve senkivel nem vagyok mázos, úgy viselkedek amilyen vagyok,
csak akkor vagyok bunkó: mikor valaki büdös (szó szerint xd) és akkor kerülöm ki, vagy ha mindig az utamban van, akkor kevésbé udvariasan elzavarom
Kérdező nincs ezzel semmi baj, hiszen a hozzád hasonló lányokat szoktuk kihasználni..párszor megfektetni vagy ha nagyon full nő akkor abban a kegyben részesíteni, hogy hónapokig is..utána meg dobni a pi..ába! Mert oké a kevésbé előnyösebb emberekkel érezteti, hogy lenézi őket és emberszámba sem veszi, de ezzel azt is jelöli, hogy nem számíthatok rá és nem bízhatok meg benne, hisz nem mindig leszek rohadt jó pasi...egyszer eljön az idő amikor lepukkant leszek - betegség..időskor - és akkor kinek kell párjának egy ilyen felfogású nő! De hogy velem kedves és jó pasinak tart..hát most ki nem üti le ezt a magas labdát? Volt nekem is ilyen ismerősöm a haveromat megbántotta értem odáig volt..lefektetem aztán dobtam, mert miért ne? A parasztlányokkal miért legyek emberséges?
Úgy sinecsenek érzéseik csak egy két lábon járó pi...ák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!