Lányok, ti a csúnya srácokkal is kedvesek vagytok?
Sziasztok!
Én egy 19 éves lány vagyok és az a helyzet, hogy a kedvességem nagyban függ attól, hogy az illető mennyire jóképű. *-*
A barátom is már rámszólt, hogy milyen bunkó vagyok néhány haverjával.
A kérdező kommentje:
De olyan undorító némelyik példány. :////
EZZEL a kijelentéseddel bizonyítottad be, h mennyire sekélyes és felszínes vagy.
Igaza van a barátodnak. Bunkó vagy.
Ezek után megérdemelnéd, h az egész haveri köre egy emberként vessen ki magából, mint vmi vírust.
Őszintén magasról sz.rok rá, hogy kinek szólt a kérdés, de megsúgom kedves kérdező, hogy amíg egy férfi lazén nézhet ki baromi jól, akár ötven sőt hatvan évesen is, és sok férfi középkorúan éli a fénykorát, addig nektek bozony gyorsan ketyeg a biológiai órátok. Tik-tak-tik-tak... és bumm 30 éves vagy és nem vagy többé szép...
Persze sok lányt nem a szépsége miatt szeretünk és választunk társnak, hanem a belső tartalom miatt, ami neked nincs.
Ó és hamár szóba jött a kancsó, mi hozzád képest ambróziával teli kínai porcelán edények vagyunk, míg te egy szalagon gyártott üres mázasbögre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!