Lányok, ti a csúnya srácokkal is kedvesek vagytok?
Sziasztok!
Én egy 19 éves lány vagyok és az a helyzet, hogy a kedvességem nagyban függ attól, hogy az illető mennyire jóképű. *-*
A barátom is már rámszólt, hogy milyen bunkó vagyok néhány haverjával.
én igen
elég szomorú h neked a kedvesség külsőség és nem emberség kérdése.
Hát kíváncsi lennék, h neked h esne, ha vki csak a külsőd miatt lenne bunkó veled
bár ez alapján lehet, h nincsenek is értékeid, amik miatt megérdemled.
Aki kedves velem, azzal kedves vagyok. Aki nem kedves, azzal én sem vagyok. Szóval nem a külsőtől függ.
Igaza van a barátodnak, ez tényleg bunkóság.
Akkor lennék valakivel az átlagosnál kedvesebb, ha tetszene. Persze attól még nem biztos, hogy annyira jóképű mindenkinek, csak nekem.
Mert te biztos szépségkirálynő vagy!
Mi lenne ha veled is bunkó lenne az, aki nem tart szépnek?
Ha valaki nem kedves velem, azzal én sem vagyok az, minek? És arról, hogy nem kedves, arról ő tehet, hiszen úgy viselkedünk másokkal, ahogy akarunk.
Ha valaki kedves velem, azzal külsőtől függetlenül kedves vagyok. Mert ha nem jó a külseje, éppen csúnya, arról nem tehet. Viszont attól még normálisan és emberségesen is lehet valakit kezelni.
Felületes vagy kérdező és a külsőségek jobban számítanak számodra, mint a normális emberi tulajdonságok. De hát ez a te bajod, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!