Mennyi idő múlva kezd gyanússá válni Neked, hogy a neten megismert ember valójában teljesen más, mint amit állít magáról? Futottál már "kamureges"-be?
A képcsere sem jelent semmit, simán elküldi valami random lánynak a képét társkeresőről vagy innen, esetleg a barátnőjét vagy bármi.
12-es válasszal értek egyet, ma már annyi helyről lehet fotókat letölteni, amennyiről akarsz.
A személyes találkán kívül kevés meggyőzőbb lehetőség van.
Nyilván annak is lehetnek további buktatói, ha valaki nagyon akar, akkor azt állítja egyedülálló, holott nem...szóval lehet ezt fokozni, de felesleges:-)
Ugyan nem direkt ismerkedési célból, hanem hobbi alapján, de találkoztam már sok emberrel netről, és egyik sem volt kamu. Jó kis baráti társaság alakult ki ilyen témájú átverés nélkül.
Amíg meg értelmes témáról folyik az eszmecsere, addig nekem hótmindegy, ki ül a másik oldalon. Amúgy sem értem, mire ez a nagy para, lehet még nem vagyunk érettek az internetre közösségi szinten? Irl egy picit több veszély leselkedik ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!