Nőneműek! Szerintetek egy hímnemű (ember nyilván) mennyi idős korára éri el átlagosan azt az állapotot, amikor a legkelendőbb a "húspiacon"?
Mert szerintem nagyon nem fair, hogy a nők ilyen 20-22 éves korukra nagyon kelendővé válnak ÚGY, hogy kb semmit sem kell tenniük érte, mert kinő a mellük meg iylesmik.
Mindezzel szemben a pasik meg ilyen 30as éveikre lesznek a legférfiasabbak, de emögött rettenetesen sok munka áll! Mert egzisztenciát kell épiteniük meg hasonlóan izzadalmas dolgok! És az nem épp összemérhetö azzal, hogy egy kis 20on éves pics kisminkeli magát, aztán elmegy a dizsibe rázni magát.
Nem tudom, de ha most úgy itt teremne az álomférfi, nem lenne több 24 évesnél. És nem a dizsiben szedném össze a kinőtt melleim segítségével...
Egyébként undorító ez a hozzáállás, ahogy beszélsz a párválasztásról. Mintha valami árucikk lenne a partner. Húspiac, az eszem megáll... Mindegy, biztos én vagyok lemaradva.
egy 19 éves idealista...
Úristen de sötét vagy kérdező...
Amúgy meg ki akar dizsiben ismerkedni, oda csak kalandozni, d.gni mennek a pasik, az meg kinek kell...
Ja, a 30-as pasikat kedvelem én is, igaz ezt esetemben már az én korom is indokolja...
huspiacot emlegetni eretnekség?
akkor legyen inkább "belső jótulajdonság piac?"
de még valahogy a 100+ IQ se fogja fel, hogy most általánosságban beszélek!
És az az általános, hogy egy fiatal lány igen könnyen jut szexhez.
Egy pasinak meg egy csomót kell dolgoznia önmagán, hogy kelendő legyen a nők körében (kivéve ha felső 20%-ba tartozik külsö adottságai alapján)...és ez tart el 30-35 évig egy átlag pasinak!
Mert abból már rohadtul elegem van mondjuk, hogy itt is sir a sok gyökér, hogy ő még 20on évesen szüz és hogy miért nem érti meg a világ, hogy NEKI SZÉP BELSŐ TULAJDONSÁGAI VANNAK!
Persze mindenki tudja, hogy egy önbizalommentes, tündérmesék világában megrekedt puhatestü pasinak nincsenek jó belső tulajdonságai, legalábbis olyanok nincsenek, amik kézzelfoghatóan élönyösek (azaz JÓK) az élet viszontagságaival folytatott harcot illetően.
Tehát a kutyát nem érdekli, hogy a 27 éves jólelkű és kedves bécike, akinek még az anyukája veszi a kínai alsógatyákat mennyire kedves és odaadó, hogyha szociálisan képességek tekintetében nulla és nem tudja még a saját életét sem irányítani.
Eleve a feltevés rossz, amiből kiindul, miszerint a nőknek ELSŐSORBAN kedvességre van szükségük.
De nem is folytatom
"És az az általános, hogy egy fiatal lány igen könnyen jut szexhez."
Továbbá az az általános, h a fiatal lányok 90%-ának NEM CSAK SZEX KELL!!! EZt fogjátok már föl férfiak!!! És a 90%-kal még lehet, h keveset mondtam...
Ha meg már az a kérdés, h a fiatal lányok mennyire tudnak komoly kapcsolatra normális, nekik tetsző pasit találni, akkor kb ugyanolyan nehéz a helyzetük, mint nektek a szexpartner keresésnél, ha nem nehezebb...
Amúgy meg menj krvához és kész, nem kell itt tovább rinyálnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!