Mennyi idő múlva kezd gyanússá válni Neked, hogy a neten megismert ember valójában teljesen más, mint amit állít magáról? Futottál már "kamureges"-be?
Nem tudom mi olyan nehéz egyeseknek a netes ismerkedésben.
Van 1-2 ordító jel, amit ha tapasztalsz, már offolod az illetőt és kész. Én még sose botlottam kamu emberbe a valós találkozásokon, mert nem vagyok olyan naiv, hogy minden sz.rt elhigyjek.
Eleve ha valaki nagyon titokzatoskodik már gyanús. Ha neten próbál ismerkedni, és véletlenül csak extrém introvertált, akkor sajnálom, de ez nem neki való módszer, inkább kuka.
Van aki 10 perc után már találkozni akar, csak telefonon, csak skype-on, csak akárhol hajlandó beszélni, kuka.
Ha nem mutat magáról képet, vagy csak gyanúsan netről lopottat, kuka. (legegyszerűbb camozni szerintem)
Ha 1-2 hétnél tovább húzza ezt a netes ismerkedést, nem akar találkozni, mikor amúgy egész nap beszéltek és jól kijöttök, kuka.
Ha látod a fb profilján, hogy van csaja/pasija, kuka. (komoly, sokan még itt is képesek elhinni az ilyen ótvar dumákat, hogy jajj épp kilép/elköltözik/válik/csakúgyfelejtette/csakviccből meg ilyen vackok. Nem, az kuka.
Szóval inkább csak használni kéne az eszedet és ennyi. Akit hosszú időn át etettek csak telefonon vagy neten, és bevette, az meg is érdemli.
hamar gyanús
évekig tudnak játszani
Köszi mindenkinek a választ!
A 8-as válaszolónak külön elismerésem, hogy ilyen frankón bevállalta, hogy bizony ráfaragott, tévedett, de legalább (ha a saját kárán is)tanult belőle...
Kamuregesbe nem futottam eddig (legalábbis nem tudok róla:-), viszont olyan, számomra érthetetlen dologba igen, hogy 2-3 nagyon jó hangulatú levélváltás után nyomtalanul felszívódott az illető. Se kép, se hang, ami akkor roppant furcsa, ha kifejezetten Ő kezdeményezte az ismerkedést. Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!