Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismertek olyan nőt, aki arra...

DrBori András kérdése:

Ismertek olyan nőt, aki arra hajt - kimondva/kimondatlanul- ismerkedéskor, hogy a férfi eltartsa hátralévő életében? Ismertek-e selyemfiú életre s kitartottságra berendezkedni kívánó, élősdi férfit?

Figyelt kérdés

+Mi a véleményetek a házassági vagyonjogi szerződésről?

Légyszíves, írjátok meg a korotokat és nemeteket is.

2013. dec. 8. 17:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Személyesen 1 ilyen nőt ismertem. Aki pénzért eltartottságért volt a férfivel.

Majd a férfi 6 év elteltével ezt megelégelte. És szakított. Ámde a nőnek nem volt hová menni anyukája rokkant nyugdíjból élt egymaga is alig élt meg nemhogy még a lánya is.

Így hát vagy utcára kerül vagy elmegy dolgozni. És el kellett mennie dolgozni ami nehéz volt mindezt 29 évesen.

Azóta teng leng az életben. Mert mindegyik munka unalmas és fárasztó neki egy idő után. És azóta nem talál olyan pasit aki eltartaná.

Szóval ez nagyon megbosszulhatja magát idővel.

És ahogy már említették sokan szakítanmának vagy meg sem házasodnának ha ilyen vagyonszerződést kéne aláírni.

2013. dec. 8. 17:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdésem főleg az ihlete, hogy pár óra egy pillangfókisasszony egy- azóta már törölt- kérdést tett fel : Miért csúnya és/ vagy csóró minden magyar férfi?

Megkérdeztem, hogy ő mit tett le az asztalra anyagiak vagy végzettség terén, ám választ nem kaptam.

Aztán bnejelentkezett egy másik hozászólóként, és kívülről megtámogatta a saját kérdését, mintha egy másik ember egyetértene vele.

2013. dec. 8. 18:28
 13/16 Költőnő? ***** válasza:
sztem ez mindent elmond erről...:S
2013. dec. 8. 18:34
 14/16 ASOT ***** válasza:

Jajaja azt írtam is, hogy a 69%-os az tuti ő volt. Meg szerintem ezt a kérdést is ő írta:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__513..

2013. dec. 8. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
1 kivételéve csak ilyet ismerek.
2013. dec. 8. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Én olyat ismerek hogy a barátnőét kalitkába zárná , és ha a csajnak nem lenne szülei , akkor a csaj enni nem tudna, mert srác be igérte hogy add neki pénzt ha eljön a melo helyéről , és mikor a csaj eljött a csávó már változott addigra, és a csaj az anya nélkül nem mehet sehova , mert akkora nagy terorba van a lány
2013. dec. 10. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!