Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindenkivel jó fej vagy...

Mindenkivel jó fej vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Mindenkivel barátságos közvetlen pasi, feltűnően sokat keresi a társaságom. De más nem történik. Pusztán barátságos vagy nem mer lépni?
2013. dec. 8. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a barátságosságon semmit nem tesz, akkor nem akar tőled semmit. Egy ilyen barátságos ember el mer hívni randira, ha akar. 23/L
2013. dec. 8. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindig méreget, tesztelget. Az az érzésem, hogy tetszem neki. Viszont én meg távolságtartó vagyok. A viselkedése alapján nekem is ellentmondásos, mert nem nyuszi.
2013. dec. 8. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben. Egyik o. társam nagyon közvetlen, mindenkivel. Én voltam a kis nyomi, különc, kiközösített, csendes, visszahúzódó lányka az osztályban. Azt hittem hogy azért beszélget, hülyéskedik velem, mert tetszem neki. És nagyot esett az állam, amikor kiderült, hogy van barátnője... :D Bár ezt sejtettem is. Szóval vannak ilyen nagyon közvetlen fiúk. Most idén is (végzősök vagyunk), ő beszélt rá az osztálykirándulásra, hihetném azt, hogy azért, mert akartam tőlem valamit, de tudom a szomorú igazságot, hogy ő ilyen közvetlen, barátságos, és sajnos foglalt is. :D Szóval lehet, hogy veled is csak barátkozni akar.
2013. dec. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!