Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire undorító lennék?

Tényleg ennyire undorító lennék?

Figyelt kérdés

Már 8 hónapja nem szexeltem, és nem is ez a lényeg, mert nem is hiányzik a szex, de amint megismerek valakit és elkezdtem hozzá kötődni valamilyen formában egyből lesz egy barátnője. A legutóbbi esetben is a fiú már majdnem szerelmet vallott, ezért úgy döntöttem, megmutatom tesómnak is (mert mindent megbeszélek vele, és kíváncsi voltam az ő véleményére is) erre nem volt elérhető a profilja. nem gondoltam volna, hogy letiltott, de tesóm rákeresett, ezért nyilvánvaló, hogy engem tiltott le. azt is láttam, hogy egy másik lánnyal van kapcsolatban. csak én vagyok ilyen szerencsétlen,vagy mással is előfordult már, hogy ennyiszer rosszul választott? :(

(20/L)

2013. dec. 8. 02:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Miután szakítottam az exemmel, akivel 16-20 éves korom között voltunk együtt, én is folyton belefutottam ilyenekbe. Egy darabig ismerkedtünk, flörtölgettünk, majd hipp-hopp máris átkerültem a haver-zónába. Vagy persona non grata lettem. Gyanítom találtak könnyebb prédát. :S
2013. dec. 8. 03:33
 12/23 anonim ***** válasza:
35%

én meg már 20 éve nem szexeltem, na...

20/F

2013. dec. 8. 03:43
 13/23 anonim válasza:
13 : :D Majd elmúlik, rá se ránts! XD
2013. dec. 8. 03:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Légyszives ismerkedjünk meg! 23 éves vagyok, soha nem volt barátnőm, barátaim sincsenek. Ha bármelyik megváltozik miattad, lehozom neked a csillagokat az égről!
2013. dec. 8. 04:13
 15/23 anonim ***** válasza:

szeretjük a szexet. ezen mi nem érthető?

nem vallott majdnem szerelmet srác. letiltott. nem lehet majdnem szerelmet vallani. valami riasztó nálad. mivel minket szidsz és vagdalkozol, a helyzetekről pedig nem írsz, így nehéz segíteni. így csak a szexben tudok

2013. dec. 8. 06:48
 16/23 anonim ***** válasza:
A 11-es elég ízléstelenül fogalmazott, de teljesen igaza van a mondanivalót illetően.
2013. dec. 8. 07:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. dec. 8. 07:17
 18/23 QueenRavenna ***** válasza:

Egyszer elmúlik a pechsorozat. Zsínorban 4 pasival szívtam meg egyik évben, jött az 5. azzal én b*sztam ki, végül jött a jelenlegi barátom, akivel 3 éve együtt vagyunk.

22/L

2013. dec. 8. 07:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, nem ismerlek milyen vagy. Annyi tudok, hogy a férfiak is jobban szeretik, ha egy lányból nem kierőszakolni kell a dolgokat hanem tényleg haladnak a dolgok. Meg az is lehet, hogy egyszerűen mégsem jöttél be neki annyira (nem derül ki, ha találkoztatok-e, gondolom hiszen bevallani valakinek, hogy szereted azt lehetőleg élőben kell). Netes ismerkedésnél ez benne van a pakliban, méghozzá jóval többször mint élőben.
2013. dec. 8. 07:58
 20/23 anonim válasza:

nekem eddig még komoly kapcsolatom nem volt mindig rosszul választottam és én is 1 jó ideje nem szexeltem mert már elegem lett a kalandból :(

27/f

2013. dec. 8. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!