Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik itt ilyen férfi?

Létezik itt ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Sosem írtam ki kérdést...:D Csak érdekelne.

-Határozott, céltudatos

-Hűséges

-Nem issza le magát minden hétvégén

-22 év feletti

-min. 185 cm

-hosszabb haj, amibe bele lehet túrni:D

-tud udvarolni

-nem egy csőnacis kis b***fiú, hanem FÉRFI

Mindenhol csak gyerekes, több-időt-töltök-a-fürdőben-mint-egy-csaj típusú pasikat látni...

2013. dec. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Elcseszett. Külsőre: bu**style, vagy igénytelenség

belsőre: minek udvarolni? úgyis rájuk másznak a csajok; pia mindig; gyerekes viselkedés, csak tengés lengés a világban...

2013. dec. 7. 20:46
 32/52 anonim ***** válasza:
Kérdező téged nem a külső is érdekel, hanem a kérdés alapján csak a külső érdekel.. Hidd el megfogod találni a hozzád illő férfit..
2013. dec. 7. 21:09
 33/52 A kérdező kommentje:
32: nem. eddig a belső alapján utasítottam vissza az emberkéket amióta egyedül vagyok. Nem kezdek el itt regélni, milyenekkel találkoztam...
2013. dec. 7. 21:11
 34/52 anonim ***** válasza:
Ebben semmi logika nincs, belső alapján csomó pasi nem jön be, ezért kiteszel egy kérdést, hogy létezik e számodra tökéletes külsejű pasi? :O
2013. dec. 7. 21:14
 35/52 anonim ***** válasza:
Ez az érvelés eléggé úgy hat, mintha meguntad volna, hogy nem találsz megfelelő személyiségű pasit, szóval akkor legalább a külseje legyen tökéletes..
2013. dec. 7. 21:16
 36/52 anonim válasza:

Ez egy jó alkalom lenne a lányoknak hogy ráírjanak a skacokra. Sokan írtak magukról pár sort.

Vicces, de én azt mondanám a lányoknak hajrá. Csak azért, mert egy srác, ha beírja mi az elvárása, csajok nem fognak ilyen bemutatkozó sorokat reagálni rá. Ez egy jó alkalom. Eddig több mint 30-an írtak.

A kérdésnél maradva. Létezik, meg is fogod találni, ha úgy gondolkodsz. Magasra teszed a lécet neked is magasra kell ugranod. Szeretsz ugrálni kérdező?

2013. dec. 7. 22:09
 37/52 anonim ***** válasza:

-Igen (van életem, van munkám, tanulok. nem bulizok sokat, úgy gondolom, hogy építgetem a jövőmet)

-Abszolút

-Szintén igen, sohasem voltam nagy bulizós. Ezt nem úgy kell értni, hogy sohasem bulizok, csak épp megválogatom, hogy kivel hova megyek.

-24 vagyok

-csak 180

-megvan, kb vállig ér, barna picit hullámos

-ha igény van rá, természetesen. Egyébként szeretek beszélgetni, szeretem ha a másik fél is aktív résztvevő ebben. Nálam az ismerkedés egyébként sem egy fél órás folyamat :).

-Csőnadrágot rühellem, farmer, ing, kötött pulcsi, szövetkabát a téli kollekció.

2013. dec. 7. 22:13
 38/52 BlackSword ***** válasza:
A felszinesség alatt nem azt értem, h nem jönnek be neked ezek az anyámasszon diszbúzája tipusú körecsetek, hanem a magasságra értettem...
2013. dec. 8. 08:42
 39/52 A kérdező kommentje:
36: én magasra ugrom:D
2013. dec. 8. 09:04
 40/52 anonim ***** válasza:
Kérdező kíváncsi lennék te mit tudsz felmutatni, mert csomó nő akinek ilyen igényei vannak, ott ki is merül a személyiségük, hogy modell testalkatuk van....
2013. dec. 8. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!