Létezik itt ilyen férfi?
Sosem írtam ki kérdést...:D Csak érdekelne.
-Határozott, céltudatos
-Hűséges
-Nem issza le magát minden hétvégén
-22 év feletti
-min. 185 cm
-hosszabb haj, amibe bele lehet túrni:D
-tud udvarolni
-nem egy csőnacis kis b***fiú, hanem FÉRFI
Mindenhol csak gyerekes, több-időt-töltök-a-fürdőben-mint-egy-csaj típusú pasikat látni...
-Határozott, céltudatos: Megvan.
-Hűséges: Sosem tenném másként.
-Nem issza le magát minden hétvégén: Utálom a szagát, utálom az ízét és még jobban a hatását. Akkor minek?
-22 év feletti: Lassan 23 leszek...
-min. 185 cm: 187 cm
-hosszabb haj, amibe bele lehet túrni:D: ~10cm, nem túl hosszú, de működik.
-tud udvarolni: itt elvérzek. Oké, nem is... inkább csak bátortalan vagyok. Az elején, amíg nincs visszajelzés.
-nem egy csőnacis kis b***fiú, hanem FÉRFI: Ez nézőpont kérdése, de nekem rosszul állnak a csőnacik. :D
Épp csak nem ismerkedek neten. :P Szóval ezt csak úgy beírtam, mert miért ne. (^_^)
-Határozott, céltudatos : igen
-Hűséges : igen
-Nem issza le magát minden hétvégén : igen
-22 év feletti : nem
-min. 185 cm : nem
-hosszabb haj, amibe bele lehet túrni:D : igen
-tud udvarolni : is-is
-nem egy csőnacis kis b***fiú, hanem FÉRFI : igen
22 év feletti
-min. 185 cm
Na ez a kettő ami nem stimmel amúgy 21 éves múltam de még nem vagyok 22 éves,
és sajnos elég alacsony is vagyok éppen 170 cm. A hajam baromi hosszú mert rocker voltam régen, bár most már nem nagyon vagyok az de a haj megmaradt ez mutatja az egyéniségem sokak szerint.
Egyszer volt rajtam csőnaci amikor kisebb számú nadrágot kerestem mivel fogytam egy pár kilót elég nagydarab vagyok sajnos így már jó a kisebb méret is végre de csak ilyen csőnacikba futottam bele, dobtam is vissza a fogasra.
Udvarlásba nincs sok tapasztalatom, de sokan mondták hogy tudom én a dolgokat csak nem úgy mutatom ki.
határozott vagyok, hűséges, nem iszom le magam csak nagyon nagyon ritkán, minden nap vezetek szinte nagyrészt a hobbim szóval nálam az alkohol kerülendő. Hűséges fajta vagyok. Úgyhogy nagyjából minden stimmel.
- Határozott, céltudatos (valamennyire) vagyok
- Abszolút hűséges vagyok, de ezt én is elvárom a másiktól
- Nem szoktam inni, jóformán absztinens vagyok
- 25 éves vagyok
- Bukta, 176 a magasságom
- Rövid a hajam; növesztettem, de a túlzott férfihormon szint miatt kopaszodom.
- Tudok, ha a lány olyan, hogy érdemes erőt és időt belefektetni.
- Nem hordok csőnacit, divat egyáltalán az még 20 felett?
Hol látsz te csak ilyen 22 éven felüli fiút öregem? Vagy ennyire elcseszett már az a korosztály?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!