Miért van az h beszélgetünk egy lánnyal és egy ideje nem keres?
Figyelt kérdés
szóval facebookon ismerkedtünk meg,kb 1 hétig beszélgettünk volt h ő keresett volt h én..de inkább ő..legutóbbi beszélgetésünkkor én kerestem,nem is igazán beszélgettünk..egy sima jó éjt és mosoly jelet írt..azóta nem keres nem ír rám,mi lehet vele ??????2013. dec. 7. 17:24
1/3 anonim válasza:
lehet h beszélsz másik csajjal az meg rábeszélte h nem érdekled v ugy volt vele h többször keres ő , te meg szarsz rá, ő már lemondot rólad, ez a vonat elment, hacsak nem éred utol , szal hajrá
2/3 A kérdező kommentje:
de én is kerestem szóval nem hiszem..meg fent vagyok írhatna..és h kellene utólérni ezt a vonatot ?
2013. dec. 7. 17:32
3/3 anonim válasza:
Hát az is lehet, hogy nem voltál neki igazán szimpi, de beszélgetett veled, merthogy "ne bántson meg", de már nem érdekli igazán. Fordult elő már velem is ilyen, pedig nagyon normális volt a csaj.. mondjuk ő egy kis idő múlva bocsánatot is kért, és bevallotta, hogy annyira nem jöttem be neki, csak nem akart megbántani és hogy eleinte még volt kedve írogatni, de aztán már nem. Úgyhogy most már nem is haragszom rá, de nem is keresem nyilván. Ha komolynak tűnt a csaj a beszélgetéseitek folyamán, akkor meg is kérdezheted, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!