Hogyan írjak rá?
Van egy lány aki nagyon tetszik és rá szeretnék írni chaten. De nem akarok nagyon tolakodó lenni. Esetleg egy: 'Szia! Nagyon szimpatikusnak tűnsz, szeretnélek közelebbről megismerni. Van kedved beszélgetni?' megtenné?
Vagy ez túl direkt? És ha esetleg igennel válaszol akkor csak kezdjem el kérdezgetni: suli, sorozatok, hobbik témában? Mennyi idő után tanácsos elhívni egy lányt mondjuk moziba? Mondjuk beszélek vele 2-3-szor és utána már el lehet hívni?
Szerintetek mi az amit feltétlen kerüljek el és mire figyeljek oda? Lányok válaszát is várom.
(Elnézést, az 10000-id ilyen kérdésért, de még nem találtam meg az igazi választ.)
17/f a lány velem egy korú és egy suliba járunk.
légyszives basszus... diploma nélkül már ismerkedni sem tudtok?
azt írd neki hogy "Szia"
kezdj el beszélgetni vele... ha fojtatja a beszélgetést akkor érdekled egy kicsit de ha nem akkor off a dolog meg ha nem fojtatja inkább próbáld meg élőben
ha chat, akkor miújs, lesz ma buli?
csak lazán ;)
Pl így:
" Szia Édes, nem vagy éhes? Van nálam Győri Édes. "
Nem tudom mit vártam...
Egy normálisan feltett, nem vicc kategóriába írt kérdésre, nem értem miért kell ilyen válaszokat adni. Mert vicces? Hát szerintem nem. Ha nem tetszik a kérdés, akkor miért nem x-eled ki?
Ne kérdezzd meg hogy akar-e beszélgetni ,az nekem fura mert pl"Szia,akarsz beszélgetni?"
-"Ja" ... ennyi..:)
Ha van valami ünnep vagy valami akkor arról kérdezd.. érted:)
Ha van valami buli arról,akármi:) remélem segítettem
Sajnos nem az a bulizós típus.:/
És nem kéne valami 'bevezető szerűség'? Az nem lenne morbid, ha egy teljesen ismeretlen srác ( na jó, talán nem teljesen ismeretlen, mert egy suliba járunk) csak úgy rád ír hogy mondjuk: 'Milyen volt a hétvégéd?'/ 'Hogy telt a Karácsonyod?'
Az eléggé egy értelmű, hogy nagyon tetszik a lány, viszont nem szabad egyből letámadnod. Elég egy sima 'Szia' és valószínűleg a beszélgetés ilyen lesz : Te: Szia!:)
Lány: Szia:)
Te: hogy vagy?:) miújság?
Lány: elkezd mesélni . Ha valami olyasmi a téma, ami kissé letöri akkor próbáld megvígasztalni. Közben mesélj magadról neki, és kérdezd őt is. De mutatkozz is be, hogy egy suliba is járunk meg ilyenek.. talán egyből le esik neki , mi van:)
"Lány: elkezd mesélni"
tudod mikor.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!