Ra irjak? :O es ha igen akkor egy 'szia. Mizu? ' megteszi egyenlore, nem?
Figyelt kérdés
Van egy srac a suliban, aki tetszik. Egyszer irt ram facen, de akkor se sokat beszeltunk. Sokszot van, hogy nezzuk egymast. Meg volt hogy ment el mellettem es (nem tudom. Milyen elgondolasbol) meghuzta a hajam aztan ram vigyorgott.2013. nov. 29. 15:48
1/5 anonim válasza:
hát írj rá mit parázol... vagy összejön vagy nem...
2/5 anonim válasza:
- Szia,mizu?
- Szia,semmi,veled?
- Semmi,észrevettem hogy kacsingatsz rám. Akarunk egymástól valamit? :)
- Hát... igen,tetszel nekem.
- Finálé........
3/5 anonim válasza:
,,Jobb megtenni, mint azon aggódni, mi lett volna, ha megtettük volna."
ismeretlen szerző
4/5 anonim válasza:
gyűlölöm ha mizuznak!!! herótom van tőle! ha tenyleg tetszik akkor eroltesd mar meg magadat egy kicsit. mit lehet rá egyáltalán válaszolni azon kívül hogy (semmi és veled?" aztán jön a valasz hogy "velem se sok" aztán itt meg is halt a buli. nekem az ilyen emberekről csak az jut eszembe hogy egy értelmes mondatot sem képesek összevalarni.
talaj ki valami jobban fogja értékelni szerintem
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!