Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Várnál a kiszemeltre vagy...

Várnál a kiszemeltre vagy választanál mást?

Figyelt kérdés
Nem tanácsot kérek, hanem véleményt, ki mit tenne hasonló helyzetben. Van egy kiszemelted hosszabb ideje, de egy visszautasításféle óta nem történik semmi. A társaságod keresi, és ennyi. Vagy mást választanál, aki szintén vonz, de közel sem annyira, és majd kialakulnak az érzelmek? És tegyük fel régóta egyedül vagy, és szex kapcsolataid vagy affélék voltak, vagy akár semmiféle kapcsolatod.
2013. dec. 6. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na de ha még mindig képben van az 1-es számú jelölted és úgy látod még keresi is a társaságod, akkor ma fenére vársz...? Bátor vagy amúgy, előbb utóbb el fog úszni ez a hajó..
2013. dec. 6. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
mi a fenére vársz...akart lenni :)
2013. dec. 6. 20:53
 13/18 LeftBehind ***** válasza:
Te vagy az a nőtípus akiket soha nem fogok tudni megérteni. Visszautasítod a srácot,megbánod,nem mondod el neki és még mindig azt hiszed hogy neki kéne lépnie.
2013. dec. 6. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
mekkora retardált nyomorult vagy te kérdező
2013. dec. 6. 21:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem az észérvéket...én soha senkit nem szedtem fel, hanem engem. Nem vagyok az a nyomulós, és már nem tudom, hogy érdeklem-e még, elbizonytalanodtam. És nem olyan visszautasítás volt, hogy elhívott volna valahova, és nemet mondtam.
2013. dec. 6. 21:01
 16/18 LeftBehind ***** válasza:
vannak emberek akiket egy visszautasításféle is simán leállít. Vagy próbálj vele beszélni vagy add be a derekad a másik srácnak. Jobbat nem tudok. Azt ne nagyon várd hogy az első srác még kezdeményezni.
2013. dec. 6. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha soha nem szedtél fel senkit? Amikor járni tanultál, akkor se lehetett ilyen kifogásod hogy te még sosem jártál:DD Komolyan annyi retardált nő mászkál ebben a világban 60-as iq-val hogy hihetetlen
2013. dec. 7. 07:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Szegény srác még biztosan elég kezdő! Alap, hogy nemleges válasz esetén a férfi soha nem egy egyetlen egy nőre sem! Soha! Ha a nő jön vissza az más kérdés, emberek van, hogy meggondolják magukat, de várni soha!

Tehát ha te mész most utána akkor szerintem bármi lehet, de azt várhatod, hogy még egyszer el fog hívni. Nincs új a nap alatt, voltam pont ugyanilyen helyzetben ahol én voltam a srác és másodjára sem változott semmi. A tanulópénzt meg kell fizetni.

2013. dec. 7. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!