Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választanál 3 férfi közül?
Külföldön élek. Régóta nincs kapcsolatom, 28 éves nő vagyok.
Van jelenleg 3 férfi az életemben akik mindent megtennének azért hogy velük legyek. Egyikőjük az orvosom, a másik egy üzletember, a harmadik pedig egy művész.
Lehet hogy túlzás hogy bármit megtennének értem, de nyiltan udvarolnak nekem. Elhalmoznak minden jóval, és mivel tudják hogy nemcsak nekik kellek annál motiváltabbak..
Nagyon vágyom már egy kapcsolatra, és a barátaim szerint köztük lehet az igazi én mégis a főnökömbe, egy mogorva, határozott, de humortalan férfiba vagyok szerelmes...
Illetve lehet szerelmes nem vagyok, de borzasztóan fel tud idegesiteni minden aprósággal, állandóan csesztet, de az az érdekes hogy olyankor nem is utálom inkább rávetném magam...Tudom elég durva amit irok, de nem tudok dönteni. Nem tudom kergessem-e az álmaimat, a szerelmet ennyi évesen, vagy használjam ki hogy itt van három rendes férfi akik odavannak értem és csak arra várnak hogy oket válasszam?
Szeretnék már gyerekeket, családot, és az egyikük már célozgatott arra is hogy ha tudná hogy viszonzom az érzéseit máris feleségül venne....
Soha nem voltam egy plázacica, de valahogy ugy alakult az életem hogy mindig rendes férfiakkal kerültem össze. Valamiért szeretnek, valamit látnak bennem.
A főnökömről mindenki lebeszél, mert bár nőtlen, mindenki egy savanyu embernek tartja.
Nem tudom mi vonz benne annyira, es ezt a masik harmat sem szeretnem hulyiteni, bar egyikuknek sem igertem semmit.
Nem akarok rosszul donteni!Segitsetek!
Ha a másik 3-ról is írnál kicsit, akkor okosabbak lennénk.
A főnökről én is lebeszélnének. Idegesít, csesztet, először még lehet humoros, de képzeld el ezt a stílust otthon, mikor együtt vagytok.
Az orvosom 3naponta viragot kuld az irodamba. allandoan hivogat smseket kuldoz ahogy a masik ketto is.
Kulsore a muvesz ismerosom nagyon bejon, viszont o mar tul elvont nekem, de o is egy nagyon kedves, rendes ember.Imadjka a gyerekeket, van is neki egy az elso hazassagabol.
Az uzeletember elso ranezesre egy tipikus jokepu, oltonyos, aktataskas ficko. Ez az a tipus ami soha nem jott be nekem, mert mindig is penzehesnek nagyravagyonak tuntek a szememben, de o egy nagyon vicces pasi, ennek a totalis ellentete. O mondta egyebkent hogy akar felesgul is venne. Viszont rola tudni kell hogy evekig elt egyutt egy novel, akit neha ugy erzem meg nem tudott elfeljteni, bar ugy tesz mintha mar tul lenne az egeszen, es csak en erdekelnem.
A fonokom meg egy felfujt holyag!De van benne valami!
Egyszer megjegyezte hogy szep a cipom:) Eleg fura humora van es neha nem is tudom hova rakni az ilyen beszolasait!Nem atlagos ficko az biztos.
Nagyon maximalista!Néha edzoteremben osszefutok vele és olyankor néha látom hogy figyel engem, de nem akarok képzelődni!
Holnaputan visz magaval egy ceges megbeszelesre, 3 napig tavol leszunk. En vagyok ugymond a jobbkeze, de ritkan beszelgetunk masrol mint a munka. De azt tudom hogy elegedett velem, mint munkaero....csak sajnos ez nekem keves...
hat a fonokommel en nem szorakoznek, az nem egeszseges dolog szerintem. tul sokat lennetek egyutt, ha nemjon ossze kereshetsz uj munkahelyet, esetleg a jo ajalnlasarol is lemondhatsz meg hazudhatsz h miert jottel el
muvesszel en nem nagyon kavarnek szinten, plane ha elvont, tovabbi minusz pont hogy mar van gyereke. nem a gyerek miatt, hanem mert a gyereknek anyja is van es egesz eletedben ottlenne az exfeleseg.
az uzletember ha kulsore nem jon be akkor felesleges, mert ha elmulik a kezdeti lelkesedes, hirtelen fellangolas, akkor is le kene vele fekudni, az meg ha nem tetszik, nem fog menni.
en az orvost valasztanam, bar rola nem sokat irtal
Én is az orvos és az üzletember közül választanék.
Nekem ugyan mindig művészbeállítottságú barátaim voltak, de a túl elvont sok lenne.
A főnököt én kizárnám.
Ha a szimpátia és minden egyéb rendben van, akkor nálam is az orvos lenne a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!