Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik valami értelmes...

Létezik valami értelmes Társkereső, ahol meg is éri prémium Tagnak lenni?

Figyelt kérdés
Nos,az a helyzet ,hogy piszkosul elegem van a millió kamu,meg szemét oldalból ... ilyen pl. a csajok és pasik,amitől felfordul a gyomrom mármint akik felregisztrálnak,azokra értem..nem is az oldallal van bajom,lényegtelen!mások ajánlották,a randivonalat régebben..esetleg valakinek,valami más ötlet,javaslat?Köszönöm előre!
2013. dec. 6. 19:28
1 2
 11/17 Költőnő? ***** válasza:

kocsmában csak alkeszek lehetnek?

De érdekes, nekem három komolyabb kapcsolatom volt onnan. Se én, se ők nem voltunk alkeszek.

A komolyság meg tudod egy olyan dolog h viccesskedünk itt, én kimondottan értékelem, ha vkinek jó humora van, de ha "komoly" pali akadna az utamba, akkor besavanyodna tőle a számban a tej. Nemtom. Akkor arra ott egy boncterem, fogkőlevétel, és egyéb fincsiságok.

ne komoly legyen egy pár (sztem) hanem felelősségteljes.

nem ugyanaz.

2013. dec. 6. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja pultosként kikezdtél velük.
2013. dec. 6. 20:17
 13/17 Költőnő? ***** válasza:

nem, nem igazán :)

és mondok egy még jobbat: még csak piásnak sem kell lenni hozzá

Kocsma alatt nem késdobálót és talponállókat kell érteni.

Ide értendő pl egy romkocsma is, ami lehet kimondottan igényes, bár erre már talán jobb lenne a "szórakozóhely" kifejezés. Viszont akkor is kocsma.

Van ott sok helyen biliárd, csocsó, darts, egyebek, lehet pártnert találni/keresni hozzájuk aszt a többi már gyerekjáték.

2013. dec. 6. 20:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Én pl a randihely.hu nevű oldalon ismerkedtem meg a feleségemmel. :)

Nem kell olyasmiért fizetni amit ingyen is megkaphatsz. Ez az oldal ingyenes.

24/F

2013. dec. 6. 20:34
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm 14-es,és gratutálok,hogy megtaláltad életed párját! :)
2013. dec. 7. 11:02
 16/17 A kérdező kommentje:
amúgy visszatérve erre a kocsma dologra,hát nem tudom....szerintem akik kocsmába járnak,azoknak csak spontán szórakozás,abból aligha hinném,hogy komolyabb kialakulna mint barátság...egyébként nem p*na vadász vagyok,szóval ilyen helyekről már csak erkölcsileg is visszataszítónak találom,bocs..lehet én vagyok maradi,de azt hiszem ennél még az is obb,ha bemegyek egyetemre és leszóllítok valakit,bármilyen buta ürüggyel.vagy csak beadom a turista külföldit,még ezt is sokkal értelmesebbnek,találom.
2013. dec. 7. 12:21
 17/17 Költőnő? ***** válasza:

hát figyelj.

sztem tévesen értelmezed a kocsma szót.

egyébként meg nem csak egyéjszakásokra lehet ott szert tenni.

Ha ahhoz épp nincs kedvem és látom a másikon h olyan; lapát.

Én már ismerkedtem meg/jöttem össze nagyon kedves/normális/tisztességes sráccal.

kocsmában szólhat jó zene, de nem üvöltve. Lehet szórakozni, de nincs tömeg. Nem is könyvtár, de nem is az operabál.

Tudod sokan nem bebaszni járnak oda, csak meginni a barátaikkal egy-két sört és lazítani egy-egy húzós nap vagy hét után.

Egyáltalán nem lealacsonyító vagy tré. Persze helye és embere válogatja, de ez kb mindennel így van az életben.

Max kocsmában nem egy szolicicababával fogsz összefutni, aki eltartja a kisujját a pohártól, hanem egy hús-vér nővel, lánnyal. Ennyi.

2013. dec. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!