Miért parázok be mindig? Hogyan változtassak ezen?
Egyszerűen képtelen vagyok a lányok szemébe nézni amikor szemezésre kerülne a sor, egyszerűen bepánikolok.
A baj az hogy kövér vagyok, igaz teszek ellene, de nulla az önbizalmam bár sokan mondták hogy helyes jóképű pasi vagyok és sokan csodálkoznak rajta hogy miért nincs barátnőm. Ha egy ismerősről van szó mondjuk egy osztályból, vagy csoportból ott nincs ilyen gond de csak olyat fogok ki aki már foglalt, a volt munkahelyemen is simán tudtam szemezni meg mosolyogni a csinos lányokra de egyiknek sem kellettem mert foglaltak voltak.
Pedig lenne rá lehetőségem mert olyan sok, kedves meg helyes lány van a környékemen hogy sokszor utólag bánom hogy nem merek lépni semerre.
Ma is megláttam egy csinos lányt a helyi szupermarketben hostes volt szerintem valami krampusznak volt beöltözve és a pasik sorban mentek felé mindenkivel kedves volt én is mentem volna oda hozzá, csak hogy kapjak egy kis mosolyt meg kedvességet, önbizalmat de bepánikoltam és elmentem.
tegnap szintén sorban álltam egy boltban láttam hogy van egy csinos lány aki nekem nagyon bejött elsőre. Ránéztem majd ő is rám de akkor elmozdítottam a fejem majd amikor visszanéztem láttam hogy engem figyel és mosolyog, egyből be pánikoltam és amint végeztem kirohantam a helyről.
Annyira bánom ezt már rosszul vagyok miatta, tudom változtatni kell de mégis hogyan?
Első: Igazad van de ezzel nem esegítezs sajnos, tudom mit akarsz ezzel mondani de itt valahogy más gond lehet.
Második: Tökéletesen egyet értek veled amikor kimentem és megnyugodtam próbáltam visszamenni de fostam attól hogy hülyének fog nézni, meg a másik probléma az hogy ha odamegyek akkor mi a büdös francot mondjak neki így ismeretlenül?
Nem vagyok az a beszédes ember félek hogy közbe is bepánikolok vagy dadogni kezdek volt már erre példa még régebben és baromi rosszul jöttem ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!