Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan változtassak?

Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés
Vannak lányok akik küldik a jelleket(mosoly,gyakori nézés),de én mégis csak fapofával nézek ki a fejemből,pedig általában ezek a lányok is tetszenek nekem.Hogyan változtassak?
2013. szept. 24. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
A jó öreg Deák Feri bácsi ért a nők nyelvén.:D
2013. szept. 24. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért nézel fapofával? Mert az arcizmaid ilyenkor nem engedelmeskednek? Vagy spontán nem szoktál mosolyogni? Vagy ha rád mosolyog a csaj ledermedsz miatta? Vagy elbambulsz?? Nem mindegy!
2013. szept. 24. 23:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Trollok kíméljenek köszönöm!
2013. szept. 24. 23:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Szoktam mosolyogni,de nem tudom miért van ez..
2013. szept. 24. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Menj oda hozzá (akkor próbálj meg mosolyogni) és beszélgess vele. Szoktatok beszélni? Vagy félős típus vagy?

2013. szept. 25. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
velem is ez van :/ pedig annyira szeretném én is jelezni, hogy tetszik ő, de max csak valami erőltetett vigyort tudnék a pofámra rakni :S
2013. szept. 25. 00:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokan csak szórakoznak ezzel szerintem. Ki a csuda tudja, hogy a másiknak mi jár az eszében? Az sem mindegy, hogy hol történik ez a dolog. De én ha bátor lennék, akkor ilyen esetben talán odamennék, és kérdeznék az illetőtől valamit.
2013. szept. 25. 09:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Igen,félős tipus vagyok...
2013. szept. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!