Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Min változtassak?

Mit tegyek? Min változtassak?

Figyelt kérdés
Tizenöt éves lány vagyok,és sajnos a sors nem áldott meg valami gyönyörű szép arcal. Nagyon sokáig nem érdekelt a kinézetem csak eljött az az idő amikor már párkapcsolatra vágyik az ember.Próbálok beszélgetni a fiukkal,belső értékeimet megmutatni,de nem vagyok olyan szép,és ezzel rögtön elriasztom őket.Hiába szeretnék kezdeményezni,ismerkedni.Tudom hogy fiatal vagyok,és nem ezzel kéne hogy foglalkozzak,csak egyszerűen vágyok valakire akivel megértjük egymást. :)Talán a kisugárzásomon kéne változtatnom?Vagy mit tegyek?
2013. aug. 16. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kepet bökhetnél!
2013. aug. 16. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyél uránt és akkor jó lesz a kisugárzásod =)
 3/11 anonim ***** válasza:
Öltözz nőiesen, hangsúlyozd amid van, egy jól sikerült smink sem árthat, gondolkodj és viselkedj nőiesen... Ilyen egyszerű. És senkit sem fog érdekelni hogy kicsit csúnyácska vagy. :)
 4/11 A kérdező kommentje:
nem szeretnék képet kirakni,esetleg privátban küldök .. de akkor jó lenne ha megírnátok a lakhelyetek és a korotokat :/
2013. aug. 16. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Küldj képet:)
 6/11 anonim ***** válasza:
A kisugárzás és a magabiztosság nagyon fontos! Ha megvan a kisugárzásod és elég egy dolog amit szeretsz magadon lehet ez a hajad vagy bármi azt emeld ki. Amúgy senki sem csúnya. Mindenkiben van valami szép. Esetleg ha szereted akkor sminkel is javíthatsz rajta. Egy kis alapozó és szempillaspirál sokat tud változtatni. Légy magabiztos és minden jó lesz:)
 7/11 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Nekem is küldesz képet? Miskolci vagyok 17 éves
2013. aug. 16. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
5. vagyok. 16 éves, békéscsabai:)
2013. aug. 16. 16:44
 9/11 anonim válasza:
Ha a természet nem áldott meg külsőleg, akkor hozd be ezt a lemaradást mással. Nekem például nagyon "görögös" az arcom, és nem vagyok a legvékonyabb, de a bőrőm nagyon szép, jó a beszélőkém és viccesnek tartanak, plusz nem vagyok agyilag nulla. Van egy barátnőm, aki komolyan címlapra való lenne, nagyon szép, de az összes kapcsolatában megcsalták és nem tartott tovább 1 évnél. Nincs benne semmi különleges, a külsején kívül sajnos. Ezzel szemben én a nem tökéletes külsőmmel sokkal több baráttal rendelkezem és egy jól működő 6 éves kapcsolattal. :)
2013. aug. 16. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Küldj képet, szívesen adok tanácsot, hogy min változtass! 21L Bp
2013. aug. 16. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!