Mit tegyek? Min változtassak?
Figyelt kérdés
Tizenöt éves lány vagyok,és sajnos a sors nem áldott meg valami gyönyörű szép arcal. Nagyon sokáig nem érdekelt a kinézetem csak eljött az az idő amikor már párkapcsolatra vágyik az ember.Próbálok beszélgetni a fiukkal,belső értékeimet megmutatni,de nem vagyok olyan szép,és ezzel rögtön elriasztom őket.Hiába szeretnék kezdeményezni,ismerkedni.Tudom hogy fiatal vagyok,és nem ezzel kéne hogy foglalkozzak,csak egyszerűen vágyok valakire akivel megértjük egymást. :)Talán a kisugárzásomon kéne változtatnom?Vagy mit tegyek?2013. aug. 16. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!