Fiúk, ti járnátok horror imádó csajjal?
4-es vagyok
Én is nagyon szerettem a horrorokat 14-16 éves koromban, aztán meguntam őket, rájöttem hogy a legtöbbjük tényleg egy kalap szar, vagy éppen utánzása a másiknak, ugyanaz a tematikájuk, egy idő után nagyon unalmassá fog válni az összes. Van pár klasszikus, amit még ma is szeretek.
A poszter egyébként rövid 'o'.
És félsz is ezeken a filmeken vagy már meg sem tudnak hatni? Csak azért mert, ha tényleg jó egy horror akkor megnézném egy lánnyal de csak akkor a jó, ha a lány olyan félős, hogy el sem akar engedni közben. :)
Az általad leírt horrorokat viszont nem szeretem. Félni jobb érzés mint elszörnyedni.
Személy szerint igen mivel én is horror fan vagyok.
Úgy gondolom egy kapcsolat pont arról szól hogy elfogadjuk egymás hóbortjait,szóval aki szeret/érdeklődik irántad annak ez nem lesz akadály hiába ő meg az akció vagy sci-fi stb. szerelmese.
Az meg hogy valaki horror imádó nem egyenlő azzal hogy elmebeteg....
# 16: Én az akciófilmekről gondolom pont ezt. 99%-uk mind egy kaptafára megy, csak lőnek benne, de semmi sztorija.
Tudom hogy nagyon sok gagyi horrorfilm van (pl. jetis, pókos), azokat nem is nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!