Pepsi30 kérdése:
Ismerkedés válás alatt? Férfiak? Vélemény? Ha érzelmileg már lezártam a kapcsolatot a férjemmel, de papíron még nem.
Figyelt kérdés
Több éve csak romlott a házasságom. 9 év után úgy döntöttem elég. Elköltöztem. Gyerek nincs. Nagyon hiányzik egy igazi társ és a család. Szívesen ismerkednék, de egy férfinak mennyire lehetséges ez ilyen esetben? Titeket hátráltatna a tény, hogy papíron még férjezett a szimpatikus hölgy??? 30/N2013. dec. 5. 22:54
1/9 anonim válasza:
már próbáltam, hátráltathat a férj. erre indulnak be
2/9 anonim válasza:
szex beleférne, több nem amíg el nem válik
3/9 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, nem hátráltatott semmiben a dolog. A papírok be voltak adva, csupán ki kellett várni a tárgyalást.
Engem nem zavarna most sem.
4/9 A kérdező kommentje:
Most már végképp tanácstalan vagyok. Most olvastam egy cikket, miszerint pár tárkereső oldalon bejelölheted a családi állapotnál, hogy VÁLÓFÉLBEN VAGYOK. Azt írják, ez nagyrészben elriassza az "érdeklődőket", de az is, ha megmondja az illető mondjuk randi alatt, vagy előtt..... Nem tudom. Én még nem tettem fel magam sehová, nem regisztráltam sehová, mégis úgy alakul, hogy akatva- akaratlanul, rám találnak... Ma is egy srác rámírt egy közösségi oldalon. Úgy érzem, ha nem mondom el, nem vagyok őszinte, ha meg elmondom, szerintem továbbáll.... ??? Szóval mi a helyes??
2013. dec. 5. 23:08
5/9 anonim válasza:
az egyetlen helyes döntés ha lefekszel velem. de ezt eddig is tudhattad! :D
6/9 anonim válasza:
Hát, ha hosszú távú kapcsolatról lenne szó, engem zavarna, várnék, míg teljesen le nem zárul.
Ha "rövidtávúról", vagy "komolytalanról", akkor egyáltalán nem zavarna.
24-f
7/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolkodom "rövidtávú" kapcsolatban. Normális Társat szeretnék találni. Szóval legyek már most őszinte?
2013. dec. 5. 23:39
8/9 anonim válasza:
Igen. Vagy várj még a társkereséssel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. dec. 6. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!