Most csak játszik velem?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal interneten beszélünk napi szinten , de még élőben nem találkoztunk. Kicsit visszahúzódó típus tehát nem lehet könnyen megkapni úgymond. A mai napon azt tapasztaltam a beszélgetésünk során hogy amikor fel hoztam esetleges találkozó lehetőségét kicsit félt , de viszont 1-2 órával később azt írta hogy majd kitalálunk valamit .. Megkérdeztem még a mai nap folyamán hogy akar-e a közel jövőben valakivel kapcsolatot vagy hasonlót , azt válaszolta még nem tudja de egyenlőre nem . A beszélgetésünk eleje ezzel volt kezdve akkor még benne lett volna a dologban de viszont most már kicsit furán viselkedik. Igaz nem tudja magát kipihenni a fősuli miatt lehet ez is közbe játszik. Szerintetek most őszintén mi lehet vele? Válaszokat előre is köszönöm!2013. dec. 5. 21:10
2/3 anonim válasza:
Nőből van, nem kell hogy mi fiúk értsük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!